Anneler Gününün Ilk Saatlerinde Feci Kazada Can Vermistiler Açiklamasi Yan Yana Topraga Verildiler

Sakarya’da meydana gelen trafik kazasinda 8 aylik hamile esi Sevgi ile birlikte hayatini kaybeden Hüseyin Özdemir memleketleri Giresun’da yan yana cenaze namazi kilindiktan sonra topraga verildi.

Anneler Gününün Ilk Saatlerinde Feci Kazada Can Vermistiler Açiklamasi Yan Yana Topraga Verildiler
Önceki gün Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde park halindeki tira baska bir tirin çarptigi kazada hayatini kaybeden Hüseyin Özdemir (39) ve esi Sevgi Özdemir (39) memleketleri Giresun’da topraga verildi.

Özdemir çiftinin Sakarya’dan alinan cenazeleri Dereli ilçesine bagli Güdül köyüne getirildi.

Burada Hüseyin ve esi Sevgi Özdemir için Güdül köyü caminde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Dereli Belediye Baskani Zeki Senlikoglu, yakinlari ve vatandaslar katildi.

Ögle namazi sonrasi kilinan cenaze namazinin ardindan Özdemir cifti ayni köydeki aile kabristanliginda topraga verildi.

Hüseyin ve Sevgi Özdemir çiftinin bir yil önce evlendigi, Sevgi Özdemir’in 8 aylik hamile oldugu ögrenildi. Anneler gününün ilk saatlerinde feci kazada can veren çiftin Istanbul’daki yakinlarini ziyarete gittigi bildirildi.



Kaza

Kaza, otoyolun Hendek geçisi Balikliihsaniye mevkii Ankara istikametinde önceki gün meydana geldi. 28 EE 540 plakali demir boru yüklü Volvo marka tir sürücüsü Hüseyin Özdemir (39), lastiginin patlamasi neticesinde emniyet seridine park etti. Hüseyin Özdemir, lastik kontrolü yapmak için esi Sevgi Özdemir (39) ile tirdan indikleri esnada ayni istikamette seyreden Y.K. (26) idaresindeki 41 AEC 388 plakali hurda yüklü Mercedes marka tir, park halindeki tira arkadan çarparak yan yatti. Meydana gelen kazada Y.K. idaresindeki tir bariyerlere çarparak devrilirken Hüseyin ve Sevgi Özdemir olay yerinde hayatini kaybetti.
Kaynak: İHA