Bir Annenin En Aci Çigligi Açiklamasi '8 Yildir Anne Sözünü Duyamadim'

Antalya’da 7 çocugundan 4’ü ALS hastasi olan anne, 8 yildir ‘anne’ sözüne hasret. Çocuklarinin durumlarinin gittikçe agirlastigini belirten anne, “Bayram oluyor agliyorum, dügün oluyor agliyorum, çocuklar okula gidiyor agliyorum. Çünkü onlari hayal ediyorum” dedi.

Bir Annenin En Aci Çigligi Açiklamasi '8 Yildir Anne Sözünü Duyamadim'
Sirnak’ta oturan Delila (51) ve Agit (59) Acer çiftinin 7 çocugundan Elif (16), Ersin (18), Viyan (23) ve Vahide Acer’e (33), ALS hastaligi teshisi konuldu. 4 çocuk, zamanla tüm vücut fonksiyonlarini kaybetti. Acer çifti bu süreçte çocuklarini bir an olsun yalniz birakmayarak tüm bakimlarini üstlendi. Çocuklarinin sagliklarina kavusmasi için tüm imkanlarini seferber eden çift birçok Il’de temaslarda bulundu. Çocuklari için son olarak Ankara’ya da giden Acer ailesi umduklarini bulamayinca, son çare 4 yil önce Sirnak’tan Antalya’ya tasindi. ALS hastaligi teshisi konulan çocuklara engelli maasi da baglandi. Çocuklarinin hepsini fizik tedaviye götürmenin çok zor oldugunu ifade eden anne Delila Acer, bu tedavinin evde gerçeklesmesinin kendilerine çok büyük kolaylik saglayacagini söyledi.



“8 yildir ‘anne’ sözünü duyamadim”

Çocuklarinin gün gittikçe durumlarinin agirlastigini aktaran Acer, “Hayatimi çocuklarima adadim. Önceden ‘anne’ diyorlardi. 8 yildir ‘anne’ sözünü duyamadim. Bunu demelerini, yürümelerini çok istiyorum. Anne demelerini, yürümelerini ve iyilesmelerini istiyorum. Bayram oluyor agliyorum, dügün oluyor agliyorum, çocuklar okula gidiyor agliyorum. Çünkü onlari öyle hayal ediyorum” diyerek gözyasi döktü.
Kaynak: İHA