Batmanli Is Adami Ekremoglu, Anneler Günü'nü Kutladi

Batmanli is adami Esat Ekremoglu, yayimladigi mesajla Anneler Günü’nü kutladi.

Batmanli Is Adami Ekremoglu, Anneler Günü'nü Kutladi
Dünyanin neresinde olursa olsun hayatin en agir yükünü omuzlarinda tasiyan annelerin evlatlarina en iyi yasami saglayabilmek için büyü çaba sarf ettigine dikkat çeken is adami Esat Ekremoglu, son nefeslerine kadar çocuklarinin her türlü sorumlulugunu üstlenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarinda olan, çocuklarini canindan bir parça olarak gören annelerin haklarini asla ödeyemeyeceklerini söyledi.



"Anneler sadece evlatlarini dünyaya getirmekle kalmazlar, ayni zamanda bir toplumu olustururlar" diyen Ekremoglu, söyle konustu:

"Milletleri millet yapan, bizleri birbirimize kenetleyen degerlerin yasatilmasinda, kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin yasatilmasinda en büyük pay annelerimize aittir. Dünyanin neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yasarsa yasasin tüm anneler yüreklerinde tasidiklari merhamet, iyilik, güzellik, sabir, adalet ve esitlik gibi erdemlerle hayatlarimiza isik tutmaktadir. Sevginin en büyük kaynagi, sinirsiz hosgörü karsiliksiz emek ve inanilmaz özveriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetistirilmemizi saglayan haklari hiçbir zaman ödenemeyen annelerimizdir. Ben bu vesile ile basta sehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”
Kaynak: İHA