Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimize Yillik 28 Milyon TL Destek Sagliyoruz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, egitime yönelik desteklerini yogun bir sekilde sürdürdüklerini belirterek, seçkin projelerle ilçedeki ögrencilere yillik 28 milyon TL tutarinda destek sagladiklarini söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimize Yillik 28 Milyon TL Destek Sagliyoruz'
Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, egitime yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Üniversite ögrencilerine burs destegi, çanta ve kirtasiye seti destegi, TEKNOFEST ve TÜBITAK proje destegi, Canik Sinema Akademisi ve ögrencilere sosyal destek saglayan pek çok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçedeki ögrencilere sagladiklari egitim desteklerinin yillik 28 milyon Türk lirasi oldugunu ifade etti.

Egitim hayatinin her asamasinda ögrencilerin yaninda olduklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçede egitim seferberligini sürdüreceklerine dikkat çekti.

Canik’teki ögrencilerin sinav ücretlerini de karsiladiklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ögrencilerimizin derslerine ve çalismalarina odaklanmalari, onlarin hedeflerine emin adimlarla ilerlemeleri adina her türlü imkanimizla ögrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Canik’te KPSS, YKS ve LGS sinav ücretlerinin tamamini karsiliyoruz. Sinavlarda derece elde eden ögrencilerimizi ödüllerle bulusturuyoruz. Büyük bir hassasiyetle sürdürdügümüz çalismalarimiz çerçevesinde, ögrencilerimize yillik 28 milyon Türk lirasi destek sagliyoruz” ifadelerini kullandi.

Ögrencilere yönelik destekleri arttirarak sürdüreceklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, Bugüne kadar oldugu gibi ilerleyen süreçte de var gücümüzle ögrencilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Egitime ve egitim hayatina yönelik yeni projeleri ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA