Arya Outdoor Kendi Reklam Mecralarini Isletmeye Devam Edecek

Kusadasi Belediyesi’nin öz istiraklerinden olan ARYA A.S’nin Yönetim Kurulu Baskani Salim Tümer Apaydin, ARYA Outdoor tarafindan isletilen billboardlarla ilgili son günlerde kamuoyunu yaniltmaya yönelik ortaya atilan iddialara iliskin bir açiklama yapti.

Arya Outdoor Kendi Reklam Mecralarini Isletmeye Devam Edecek


Dezenformasyon çabalari içeren iddialarin gerçegi yansitmadigini belirten Tümer Apaydin, "ARYA A.S ile Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne ait Imar A.S arasinda 2021 yilinda imzalanan protokol, yasa geregi sonlandirilmak zorunda kaldi. Bu nedenle reklam alanlarini ilk teslim aldigimiz günkü gibi geri vermeye basladik" dedi.

ARYA A.S.’nin Yönetim Kurulu Baskani Salim Tümer Apaydin yaptigi açiklamada "Kusadasi Belediyesi’nin öz istiraklerinden olan ARYA A.S.’nin ARYA Outdoor sirketi, 2021 yilinda ecrimisil yoluyla kent genelindeki billboardlari, Aydin BSB’ye bagli Imar A.S ile birlikte isletmeye basladi.

Ortaklik, 2024 yili Ocak ayina kadar ecremisil ile devam etti. Ancak tarafimiza, söz konusu protokolün yasalar geregi bu kadar uzun süre ecrimisil ödemesi ile devam edemeyecegi bildirildi.

Biz de ARYA A.S olarak bize iletilen karar dogrultusunda billboardlari 8 Mayis Çarsamba gününden itibaren ilk günkü gibi bos teslim aldigimiz haliyle geri vermek için çalisma baslattik. ARYA A.S kendi reklam alanlarini ARYA OUTDOOR olarak isletmeye devam edecek" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA