AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Israil Disisleri Bakani Soykirim Örgütünün Sözcüsüdür'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Israil Disisleri Bakani soykirim örgütünün sözcüsüdür. O nedenle Cumhurbaskanimizin konusmalarindan rahatsiz olmaktadir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, X sosyal medya platformundan yaptigi paylasimda, “Israil Disisleri Bakani soykirim örgütünün sözcüsüdür. O nedenle Cumhurbaskanimizin konusmalarindan rahatsiz olmaktadir. Cumhurbaskanimiz ve milletimizin sagduyusu sizi rahatsiz etmeye devam edecek. Insanlik vicdani karsisinda yenileceksiniz. Zalim, barbar ve kiskirtici siyasetiniz hukuk önünde mahkum olacak” dedi.

Çelik paylasiminin devaminda, “Netenyahu’nun basinda oldugu suç sebekesi, insanlik tarihinin görüp görebilecegi en barbar organizasyondur. Hiçbir mesruiyeti olmayan bu provokatör sebekenin iktidarda bir gün daha kalabilmek adina tüm bölgeyi atese atacak kadar gözünün karardigi açiktir. Aylardir Filistin topraklarinda çoluk çocuk, kadin, sivil demeden binlerce masum insani katleden bu sebekenin zalimligine ve yalanlarina karsi Cumhurbaskanimizin liderliginde mücadele etmeye devam ediyoruz. Netanyahu ve sebekesi insanlik disi bir suç örgütü olarak tarihin utanç sayfasina yazilacak” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA