Gönüllü Gençler Depremzede Ve Sehit Annelerini Ziyaret Etti

Alaca Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri, Anneler Günü’nde depremzede ve sehit annelerini yalniz birakmadi.

Gönüllü Gençler Depremzede Ve Sehit Annelerini Ziyaret Etti
Gönüllü gençler, Kahramanmaras merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketi sonrasi Çorum’un Alaca ilçesine yerlesen Asina Atilgan ile 2018 yilinda sehit olan Tankçi Uzman Çavus Halil Ibrahim Aygül’ün Alaca ilçesinde yasayan annesi Zeynep Yildiz’i ziyaret ettiler.

Anneler Günü kapsaminda Alaca Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Lideri Kübra Diç ve merkezin gönüllü gençleri depremzede ve sehit annesini ziyaret etti.

Deprem nedeniyle Hatay’in Antakya ilçesinden Çorum’un Alaca ilçesine gelen Asina Atilgan ile görüsen Kübra Diç ve beraberindeki gönüllü gençler, Anneler Günü’nü kutlayarak çesitli hediyeler verdi. Ziyarette duygu dolu anlar yasandi.

Depremde annesini kaybettigini dile getiren Asina Atilgan, “O panik anlarinin asla tarifi yok. Ben de depremde annemi kaybettim. Çok kötüydü her sey. Tarifi olmayan bir aci yasadik. O günlerin, geçirdigimiz günlerin gerçekten her bir dakikasini ayri ayri yasadik. Allah bir daha o günleri göstermesin. Rabbim kimseye o aciyi yasatmasin” seklinde konustu.

Ziyaretten dolayi son derece mutlu oldugunu dile getiren Atilgan, Gençlik Lideri Kübra Diç ve beraberindeki gençlere tesekkür etti. Atilgan, kapisinin gençlere her zaman açik oldugunu ve yine bekledigini de sözlerine ekledi.

’Sehit annesini unutmadilar’

Alaca Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Kübra Diç ve beraberindeki gönüllü gençler, 2018 yilinda Zeytin Dali Harekati’nda Suriye’nin Afrin bölgesinde tankin isabet almasi sonucu sehit olan Tankçi Uzman Çavus Halil Ibrahim Aygül’ün annesi Zeynep Yildiz’i ziyaret etti. Ziyarette gençler Sehit Annesi Zeynep Yildiz’a çiçek ve çesitli hediyeler verdi. Sehit annesi Yildiz ise ziyaret nedeniyle çok duygulandigini ve mutlu oldugunu söyledi.



Alaca Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Lideri Kübra Diç, ziyaretler sonrasinda yaptigi açiklamada, “Anneler Günü nedeniyle annelerimizi ziyaret ettik. Onlarin mutluluklarina ortak olduk. Annelerimizi asla unutmayalim. Onlar bize emanet. Bu vesileyle tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA