Tutdere, Belediyeler Birliginin Yeni Baskani Oldu

Belediyeler birliginin mayis ayi meclis toplantisinda Adiyaman Belediye Baskani Abdurrahman Tutdere, Birlik Baskani seçildi.

Tutdere, Belediyeler Birliginin Yeni Baskani Oldu
Belediyeler Birliginin, Mayis ve Kasim aylarinda olmak üzere yilda iki kez gerçeklestirdigi Meclis Toplantisinin ilki, birlik üyesi 15 belediye baskaninin katilimiyla Altinsehir Sosyal Tesislerinde yapildi. Açik oylama usulü ile gerçeklestirilen birlik baskani seçiminde Baskan Tutdere yeni birlik baskani oldu.

Eski Baskan Süleyman Kilinç’a yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür eden Baskan Tutdere, birlik üyesi belediyelerle birlikte Adiyaman için güzel islere imza atacaklarini dile getirdi.

Baskan Tutdere, “Bugün Adiyaman’imiz için, ilçelerimiz için, beldelerimiz için çok güzel isler yapacak, bundan sonraki süreci planlayacak Belediyeler Birligi toplantimiz için bir aradayiz. Bundan sonra sik sik birlik çatisi altinda bir araya gelecegiz, bu sehrin yaralarini birlikte saracagiz. Depremin vurdugu köyleriyle, beldeleriyle, ilçeleriyle, merkeziyle gerçekten büyük zorluklarla ugrasan memleketimizin yaralarini sarmak adina hepimize çok is düsüyor. Hepimiz halkimiza hizmetin en iyisini sunmak, sehrimizin yaralarini sarmak adina gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden çalisiyoruz, çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA