Sultangazi Belediyesi 'Hos Geldin Bebek' Programinda 300 Bebek Ve Anneyi Agirladi

Sultangazi Belediyesi düzenledigi “Hos Geldin Bebek” programinda 300 minigi ve annesini agirladi. Çiçegi burnunda annelerin gününü de kutlayan Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun ile esi Tuba Dursun, bebeklerle yakindan ilgilendi. Baskan Dursun, “Sultangazi’de bebeklerle yapmis oldugumuz programda 11 bin 500’e ulasmis olduk. Bugün de 300 bebegimizi anneleriyle beraber Sultangazi’de misafir ediyoruz” dedi.

Sultangazi Belediyesi 'Hos Geldin Bebek' Programinda 300 Bebek Ve Anneyi Agirladi
Sultangazi Belediyesi, “Hos Geldin Bebek” programiyla gönüllere dokunmaya devam ediyor. Anneler Günü öncesinde 300 bebek ve annesi Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayi’nda düzenlenen özel programda bir araya geldi. Programa Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun ve esi Tuba Dursun ile 300 anne bebegiyle katildi.

Minikler için rengarenk süslenen salonda, 2 yas üzerindeki çocuklar animatörler ve palyaçolar esliginde gönüllerince eglendi. Birlikte oynayan çocuklarin keyifli oyunlarina zaman zaman anneler de eslik etti. “Hos geldin Bebek” programina katilan annelere içerisinde kislik bebek kiyafeti, çorap, sampuan, islak mendil, tirnak makasi, ates ölçer, çingirak, biberon ve oyuncagin da bulundugu bebek çantalari hediye edildi. Öte yandan programa katilan çocuklara ise oyuncak hediye edildi. Anne ve bebeklerle yakindan ilgilenen Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun ile esi Tuba Dursun hatira fotografi da çektirdi.

“Bebeklerle yapmis oldugumuz programda 11 bin 500’e ulasmis olduk”

Program hakkinda konusan Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Sultangazi’de bebeklerle yapmis oldugumuz programda 11 bin 500’e ulasmis olduk. Bugün de 300 bebegimizi anneleriyle beraber Sultangazi’de misafir ediyoruz. Bu misafirligi 5 yildir sürdürüyoruz. Bugün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik edelim dedik. Burada çok güzel bir programi icra ediyoruz. Bebek programimizda çok ciddi bir kitleye ulastik. Onlarin mutlu ve aci günlerinde yanlarinda oldugumuzu hissettirmek için beraberiz. Bu organizasyonu esim Tuba hanim sürdürüyor. Ekibiyle beraber çok güçlü çalismalar yapiyor. Eslerin bu sürece dahil olmasinin önemini her zaman ifade ediyorum. Biz bu süreçleri ailece götürebilirsek bu yükü çok daha güçlü bir sekilde almis oluruz. Tuba hanima tesekkür ediyorum. Bundan sonra Sultangazi’de bebekler ve aileler çok daha mutlu olarak yasamaya devam edecekler” dedi.



"Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum”

Programin unutulan bir gelenegi yasatmak için yapildigini dile getiren Baskan Dursun’un esi Tuba Dursun, “Türk örf adetinde aile büyügü yeni dogan bir bebege küçük bir hediye ile hayirli olsuna gider. Biz de bunu yasatmak istedik. Simdiye kadar 11 bin bebegimize ulastik. Önceleri ev ziyareti yaparak basladik. Sonra kalabalik bir ilçede oldugumuz için toplu programlarda bir araya geldik. Bebeklerine de hayirli olsun diyoruz. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” seklinde konustu.



“Çok eglendik ve güzel vakit geçirdik”

Programa katilan ve güzel vakit geçirdigini söyleyen anne Hülya Tuncer, “Her zamanki gibi Abdurrahman Baskanimizin güzel icraatlarindan biri. Böyle bir programda oldugumuz için çok mutluyuz. Çok eglendik ve güzel vakit geçirdik. Çocuklarimiza yüz boyama yapildi. Kuklalarla eglendiler” ifadelerini kullandi.

Etkinlige annesiyle katilan Muhammed Fatih Tuncer ise “Burada yüz boyama yapip kuklalarla eglendik. Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Buraya annemle beraber geldim. Etkinlik çok güzel. Baskanimizi çok seviyorum” diye konustu.



“Belediyemizden memnunuz”

Etkinlikten memnun kaldigini anlatan Gurbet Kaçmaz, “Programdan ve hizmetten çok memnunuz. Burada çocuklar eglendi ve yiyecek içecek verildi.

Güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Belediyemizden memnunuz. Yaptigi her sey için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA