BIKEV Egitim Vakfindan Baskan Göksel'e Ziyaret

Bigadiç Kültür Egitim Vakfi ( BIKEV )Baskani Sedat Ulus ve yönetim kurulu Belediye Baskani Mustafa Göksel’e hayirli olsun ziyaretinde bulundular.

BIKEV Egitim Vakfindan Baskan Göksel'e Ziyaret
Baskan Mustafa Göksel, Bigadiç’in egitim gönüllülerini agirladi. Baskan Göksel, ’’Bigadiç Ilçemizde birçok kiz ögrencimizi yetistiren ve meslek sahibi yapan Bigadiç Kültür Egitim Vakif baskani Sayin Sedat Ulus ve yönetimini nazik ziyaretleri için tesekkür ederim. Bu tür hayirsever vakiflara belediye olarak bizimde desteklerimiz olacak” dedi.

Baskan Sedat Ulus’ta ziyaret sirasinda Belediye Baskani seçilen Mustafa Göksel’e kabul ettikleri için tesekkür ederek, “1995’de bir egitim imecesi olarak kurulan, köylerde yasayan yüzlerce kiz çocugunu egitimle bulusturup, meslek sahibi olmalarina katki saglayan Bigadiç Kültür ve Egitim Vakfi günümüzde ögrencilere destegini burslarla sürdürecegiz. Baskanimiz Mustafa Göksel’inde vakfimiza verecegi destekler ve saglayacagi imkanlar için tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Baskan Göksel de dernegin çalismalarini yakindan takip ettiklerini ve egitim adina yapilmis her icranin yaninda olacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA