Aydin Büyüksehir Belediyesi Salavatli Mahallesi'nin Yolunu Yeniledi

Yol yapim çalismalarina hizli bir sekilde devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri, Sultanhisar ilçesi Salavatli Mahallesi yolunu ve Istasyon Caddesi’ni yeniledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Salavatli Mahallesi'nin Yolunu Yeniledi


Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin yasam konforunu arttirmak için gerçeklestirdigi hizmet odakli yatirimlarini sürdürüyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan baslatilan çalisma kapsaminda Sultanhisar ilçesi Salavatli Mahallesi yolunu ve Istasyon Caddesi yenilendi. Asfalt seriminin ardindan serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri tamamlanan yol, ulasima açildi.

Vatandaslarin daha konforlu yollarda seyahat etmesini saglamak için yatirimlarina devam ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Vatandaslarimizdan aldigimiz geri dönüsler çok güzel. Bizler de vatandaslarimiz için çalismalarimizi araliksiz sekilde sürdürmeye devam edecegiz” dedi.



Vatandaslardan yenilenen yola tam not

Büyüksehir Belediyesi, kentin birçok noktasina yaptigi dokunuslarla daha güvenli ve konforlu yollari vatandaslarin kullanimina sunuyor. Ekipler, Aydin-Denizli Karayolu ile Salavatli Mahallesi arasindaki baglanti yolu ile Istasyon Caddesi’nde çalisma gerçeklestirerek yenilenen yolu ve caddeyi vatandaslarin hizmetine sundu. Vatandaslar; daha modern, güvenli ve konforlu yollara sahip olduklarini dile getirerek Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA