Vali Aydogdu, 'Halk Günü'nde 50 Vatandasi Dinledi

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, vatandaslarin sorunlarini ve taleplerini dogrudan dinlemek amaciyla düzenledigi "Halk Günü" toplantilarini devam ettiriyor.

Vali Aydogdu, 'Halk Günü'nde 50 Vatandasi Dinledi
Vali Hamza Aydogdu baskanliginda, ilgili birim amirleri ve hayirseverlerin katilimiyla gerçeklestirilen “Halk Günü” toplantisinda basvuruda bulunan 50 vatandasin istek, sorun ve taleplerine çözüm arayisinda bulunuldu.

Vatandaslarin sorunlari ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunun çözümü veya talebin yerine getirilmesi için hazir bulunan il müdürlerine gerekli talimatlari veren Vali Aydogdu, “Bu toplantilari düzenli olarak yapmaya ve vatandaslarimizla bir araya gelmeye devam ediyoruz.

Her bir hemsehrimizi can kulagiyla dinlemek, sorunlarina çözüm üretmek, dertlerine derman olmak bizlerin öncelikli görevidir." dedi.

Gerçek degisimin kalpten kalbe dokunarak basladigini, samimiyetle yol aldigini ve sevgiyle kemale erdigini belirten Vali Aydogdu konusmasinin devaminda, "Vatandaslarimizin talep ve önerileri, Erzincan’imizin daha yasanabilir bir sehir olmasi için büyük önem tasimaktadir. Bu nedenle Onlari dinlemek, dertleriyle dertlenmek. Kalplere dokunmak. Çok önemli. Kapimiz, tüm vatandaslarimiza her zaman açik” dedi.

Kaynak: İHA