Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali'nda Karma Resim Sergisi Açiliyor

13-21 Nisan tarihleri arasinda düzenlenecek olan Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali’nda, Kültür ve Turizm Bakanligi’nin “Türkiye Kültür Yolu Festivali” çerçevesinde karma resim sergisi de açilacak.

Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali'nda Karma Resim Sergisi Açiliyor
Sanat alaninda geçmiste ve günümüzde iddiali isimlerin yetistigi Adana’da, 13-21 Nisan tarihleri arasinda düzenlenecek olan Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali, Kültür ve Turizm Bakanligi’nin “Türkiye Kültür Yolu Festivali”’ne dâhil edilmesiyle çok daha zengin bir içerik ile gerçeklesecek.12. Kez binlerce insanin bir araya getirecek olan “Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali’nda” eglenceli etkinliklerin yani sira çok sayida kültürel ve sanatsal etkinlikler de yer alacak.

Bunlardan birisi de “Blossom” temasiyla Orijinalist Art Gallery’de düzenlenecek olan karma sergi. Bu sergide Abdullah Yilmaz, Adile Osmanoglu, Adviye Bal, Alex Rayhnam, Ali Dogan, Asli Sayan, Ayhan Çetin, Azat Yeman, Blue Rhee, Canseven Bahçeci, Dilek Uzunoglu Örs, Ekaterina Lemesheva, Emin Güler, Faruk Keskin, Filiz Örgün, Gülsah Tunç, Hamdi Eser, Handan Narin Kiziltan, Hasan Çaglayan, Hüseyin Bozoglan, Hüseyin Elmas, Ilgin Erdem, Ilknur Akyüz, Kadir Öztoprak, Levent Oyluçtarhan, Leyla Afacan Kodaman, Meltem Akkaya, Mümin Candas, Mustafa Demirpençe, Mustafa Vural, Necati Seydi Ferahoglu, Nihan Karadeniz, Nimet Keser, Nuray Ekim Atmaca, Nurgül Ferahoglu, Onur Sarisu, Orhan Cebrailoglu, Özgür Aktas, Sema Çetin, Sibel Ünalalan, Susan Sharifi, Sükrü Karakus, Talat Ayhan, Ulya Algan, Yeonsun Kim ( Becci Kim), Zisan Canga olmak üzere 40 sanatçinin eserleri yer alacak.

Karma sergi, 13-21 Nisan 2024 tarihleri arasinda, Orijinalist Art Gallery her gün saat 10.00 - 19.00 arasinda gezilebilecek.
Kaynak: İHA