Osmaniye Belediyesi'nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Osmaniye Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantisini Baskan Ibrahim Çenet yönetiminde yapti. Baskan Çenet, “Mahalli idareler genel seçimlerinin ülkemize milletimize ve Osmaniye’mize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Hepiniz bu memleketin degeri olarak aramizda bulunuyorsunuz. Hep birlikte kentimiz için hayirli ve verimli islere imza atariz. Alacagimiz kararlarin simdiden sehrimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Osmaniye Belediyesi'nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Osmaniye Belediyesi nisan ayi Olagan Meclis Toplantisi’nin 1. Birlesim 1. Oturumu yapildi. Geçici Meclis Kâtip Üyeliklerinin seçilmesinin ardindan toplanti saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantida Baskanvekilligi, Meclis Katipleri ve komisyonlara üye seçimleri yapildi.

Toplantida ilk olarak baskanvekilleri seçildi. Gizli oylama ile yapilan seçimde, Meclis 1. Baskanvekilligi Ahmet Hayva, Meclis 2. Baskanvekilligi ise Osman Kibrisligil oldu.

Divan katibi olarak görev yapacak Meclis üyeleri de gizli oylama neticesinde asil Mustafa Kocatepe ve Tolgahan Ünlü, yedek üye olarak ise Adem Küpeli ve Sükrü Biliz seçildi. Mecliste yapilan bir diger seçim ile Encümen üyelikleri belirlendi. Yapilan oylamada Mehmet Fatih Özdokur, Burak Akalin ve Kevser Davarci encümen üyeliklerine oy çoklugu ile seçildi. Daha sonra ise ihtisas komisyon üyeleri yapilan seçimlerle belirlendi.

Baskan Çenet, toplanti sonunda tüm üyelerin görevlerinin hayirli ve ugurlu olmasini dileyerek, Osmaniyeli hemserilerinin ramazan bayramlarini kutladi.
Kaynak: İHA