Bakiz Insaat'la Yapi Sektöründe Yeni Bir Nefes

Adana’nin öncü insaat firmasi Bakiz Insaat, sehrin çehresini degistiren konut projelerine imza atiyor.

Bakiz Insaat'la Yapi Sektöründe Yeni Bir Nefes
Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan insaat sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Adana’nin en önde gelen insaat firmalarindan Bakiz Insaat ise projelerine hiz kesmeden devam ediyor.

Turgay Canver ve Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat, sehrin çehresini degistiren konut projelerine imza atiyor. Ayrica firma, her geçen gün yeni projeler üretmek için çalismalarini sürdürüyor.

“Büyümeye ve üretmeye devam edecegiz”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Turgay Canver, “Hizli büyüyen sektörde bizlerde hizlica büyümeye ve sektörün yeniliklerine uymaya çalisiyoruz. Çalismalarimiza hizlica devam ederken kentin birçok bölgesinde özel projeler planliyoruz. Bu vizyonumuzla da büyümeye ve üretmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Inovasyon odakli projeler sagliyoruz”

Begüm Canver ise projelerini sehrin genel dokusuna uygun insa ettiklerini söyledi.

Canver, “Adana’mizin en büyük özelligi yaz ve kis günesin her zaman kendisini hissettirmesidir. Bizlerde projelerimizde bunada dikkat ediyoruz. Ürettigimiz konutlarin hepsi günesin isigindan yararlanirken tecrübemizi yenilikçi bakis açimiz ile birlestiriyoruz. Projelerimizi inovasyon odakli saglarken her zaman fark olusturarak ilerlemeyi amaçliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA