Agri Emniyet Müdürü Ipar'dan 10 Nisan Polis Haftasi Ve Ramazan Bayrami Mesaji

Agri Il Emniyet Müdürü Yilmaz Ipar, 10 Nisan Polis Haftasi ve Ramazan Bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Agri Emniyet Müdürü Ipar'dan 10 Nisan Polis Haftasi Ve Ramazan Bayrami Mesaji
Mesajinda, 10 Nisan Polis Haftasi ve Ramazan Bayrami’ni bir arada kutlamanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Ipar, "Bu vesileyle siz degerli hemsehrilerime en içten selamlarimi ve saygilarimi sunuyorum." ifadelerini kullandi.

Polis Haftasi’nin, Türk Polis Teskilati’nin fedakarlik ve kahramanlik dolu 179. yil dönümünü kutladiklari bir hafta oldugunu vurgulayan Ipar, sunlari kaydetti:

"Bu teskilat, asayisin ve güvenligin teminati, huzurlu bir toplum için canla basla çalisan kahramanlardan olusmaktadir. Vatan sevgisi, millet bilinci ve adalet duygusuyla görev yapan polislerimiz, gece gündüz demeden, her türlü zorlugun üstesinden gelerek herkesin güvenligini saglamaktadir. Bu vesileyle, görevlerini canla basla yerine getiren, sehit düsen polislerimizi rahmetle aniyor, gazilerimize minnet ve sükran duygularimi sunuyorum. Halen görevde olan tüm polislerimize de saglik, basari ve esenlikler diliyorum."

Ramazan Bayrami’nin ise manevi duygularin yogunlastigi, birlik ve beraberlik duygularinin pekistigi bir bayram oldugunu aktaran Ipar, "Bu bayramda da sevgi ve sayginin, hosgörü ve kardesligin hakim oldugu bir ortamda bir araya gelerek, birbirimizi kucaklamamiz gerektigine inaniyorum" ifadelerini kullandi.

Ipar, mesajini "Bu duygu ve düsüncelerle, 10 Nisan Polis Haftasi’ni ve Ramazan Bayrami’ni tekrar kutluyor, tüm hemsehrilerime sevgi ve saygilarimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA