Inegöl'deki Silahli Yaralamada Flas Gelisme

Bursa’nin Inegöl ilçesinde insaatlardan malzeme çalip sattigini iddia ettikleri isçiyi darp edip silahla vurarak yaralayan baba serbest birakilirken, 2 oglu tutuklandi.

Inegöl'deki Silahli Yaralamada Flas Gelisme
Olay, dün saat 16.30 siralarinda Akhisar Mahallesi Karalar yolu caddesinde bir oto yikama isletmesinde meydana geldi. Insaat firmasi sahibi Mustafa A. (50), insaatlardan malzeme çalip sattigini iddia ettigi isçisi Hüseyin S.’yi (55) uyardi. Isçi ise patronuna hakaretler ederek arkasini dönüp gitti. Öfkelenen Mustafa A., ogullari Hasan A. (30) ve Abdükadir A. (24) ile birlikte Hüseyin S.’nin pesinden kosmaya basladi.

Cadde üzerinde sigindigi oto yikamacida yakalanan isçi, öfkeli baba ve çocuklari tarafindan darp edildi. O sirada Abdülkadir A., elindeki tabancayla Hüseyin S.’nin bacaklarina ates etti. Hüseyin S., sag bacagina isabet eden iki mermiyle agir yaralandi. Kanlar içinde kalan isçi olay yerine sevk edilen ambulansla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralinin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenilirken, Abdükadir A. kaçarak kayiplara karisti. Olaya karisan baba Mustafa A. ve oglu Hasan A. ise ifaleri alinmak üzere karakola götürüldü. Kaçan Abdükadir A. da polis ekiplerince yakalandi. Süpheli baba ve 2 oglu adliyeye sevk edildi. Kardesler Hasan A. ve Abdülkadir A. tutuklanirken, baba Mustafa A. ise adli kontrol sartiyla serbest kaldi.

Öte yandan Hüseyin S.’nin Inegöl Devlet Hastanesinden Bursa’da özel bir hastaneye sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA