Adanali Örümcek Adam Davul Çalarak Vatandaslari Sahura Kaldirdi

Adana’da ’Örümcek Adam’ kostümü giyen bir kisi davul çalarak sahurda vatandaslari kaldirdi. Sahurda davul sesine uyanip Örümcek Adam’i gören vatandaslar saskinlik yasadi.

Adanali Örümcek Adam Davul Çalarak Vatandaslari Sahura Kaldirdi
11 ayin sultani Ramazan yarin son bulurken Adana’da sahurda renkli görüntüler ortaya çikti. Adanali Örümcek Adam olarak bilinen 26 yasindaki Can Saskin, kostümünü giyip davulunu alarak sahurda vatandaslari uyandirdi. Sokak sokak gezen Örümcek Adami davul çalarken gören vatandaslar saskinlik yasadi. Örümcek Adam geleneklere de uyarak davul çalarken mani söylemeyi de unutmadi. Ilk kez Örümcek Adam’la sahura kalkan vatandaslar ona bahsis vermeyi de unutmadi. Saskin, “Ben Adanali Örümcek Adamim. Ramazan ayinda insanlari biraz tebessüm ettirmek için sahurda davul çalarak uyandirmaya geldim. Ramazan ayi oldugu için görenler sasiriyor. Evlerden bakanlar Örümcek Adam oldugumu görünce gülüp tebessüm ediyorlar. Çok ilgi gösteriyorlar, fotograf çektirenler dahi oluyor” dedi.

Örümcek Adam ile sahura uyanan bir vatandas ise, “Adana’da yine siradan bir gün. Yukaridan arkadasi gördüm, Örümcek Adam kostümüyle dikkatimi çekti. Hemen asagiya indim, tebrik ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA