Acil Saglik Ekipleri Bayrama Hazir

Ramazan Bayrami boyunca acil durumlarda vatandaslarin magduriyet yasanmamasi amaciyla Aydin Il Saglik Müdürlügü koordinasyonunda il genelinde 175 acil saglik personeli görev yapacak.

Acil Saglik Ekipleri Bayrama Hazir


Türkiye genelinde oldugu gibi Aydin’da da Ramazan Bayrami hareketliligi baslarken, Aydin Il Saglik Müdürlügü koordinesindeki Acil Saglik Hizmetleri ekipleri bayram süresince 7/24 görev basinda olacak. Aydin’da acil saglik hizmetlerinin Ramazan Bayrami süresince kesintiye ugramamasi için gerekli tedbirler alindi.

Ramazan Bayrami tatili süresince trafik kazalarina ve diger olaylara en kisa sürede müdahale edilmesi amaciyla, Acil Saglik Hizmetlerinde hazirliklarin tamamlandigini belirten Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul; “Vatandaslarimizin Ramazan Bayrami’ni huzur ve güven içerisinde saglikli bir sekilde geçirmeleri için Acil Saglik Hizmetlerimiz, hastanelerimiz ile koordineli bir sekilde çalisarak vatandaslarimiza en iyi saglik hizmetini sunacaktir. Bu kapsamda acil saglik hizmetlerinin devamliligi için 1 UMKE ekibi, 50 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu, SAKOM Merkezi, Komuta Kontrol Merkezi, ASOS Birimi ve Teknik Destek Birimi ile toplam 175 personelimiz 7 gün 24 saat esasina göre görevinin basinda olacaktir” dedi.



Müdür Senkul, görevleri basinda olan tüm mesai arkadaslarina özverili ve üstün gayretlerinden dolayi tesekkür ederek, saglikli ve huzurlu bayramlar temennisiyle görevlerinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA