Baskan Altay Açiklamasi 'Konya'da Trafigi Rahatlatmak Için Çalisiyoruz'

Konya Büyüksehir Belediyesi’nin son dönemde sehre kazandirdigi dört köprülü kavsaktan biri olan Tasköprü Alt Geçidi’nin geçtigimiz ay hizmete giren alt kisminin ardindan üst bölümü de trafige açildi.

Baskan Altay Açiklamasi 'Konya'da Trafigi Rahatlatmak Için Çalisiyoruz'
Bütün etaplariyla birlikte yapimi tamamlanan Tasköprü Alt Geçidi’nde incelenmelerde bulunan Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya merkezde trafigi rahatlatmak adina yogun bir sekilde çalistiklarini söyledi.

Geçtigimiz yilin sonlarinda basladiklari dört köprülü kavsaktaki islemleri tamamladiklarini kaydeden Baskan Altay, “Daha önce Sedirler Köprülü Kavsagi’ni tamamlayarak hizmete açmistik. Su anda Tasköprü Alt Geçidi’ndeyiz. Bildiginiz gibi burasi bu dönem açtigimiz Alparslan Türkes Caddesi için önemli bir aks. Gazze Caddesi ile Karaman Caddesi’ni birbirine baglayan Alparslan Türkes Caddesi’nde Konya Büyüksehir standartlarina ulasacak bir alt geçit çalismasini yapmistik. Ramazan’dan önce alttan trafigi vermistik, su an itibariyle üstteki çalismalarimizi da tamamladik. Özellikle Tren Yolu Caddesi etrafinda açtigimiz Kazakistan ve Karabag Caddeleri de böylece kesintisiz bir sekilde ulasima açilmis oldu. Konya’da sehir trafigini rahatlatmak adina çalismaya devam edecegiz. Tasköprü Altgeçidi’mizin sehrimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA