Saimbeyli'de Üzerlerine Kaya Düsüp Ölen Ögretmenler Mezari Basinda Anildi

Adana’nin Saimbeyli ilçesinde geçen yil araçlarinin üstüne kaya düsmesi sonucu hayatini kaybeden ögretmenler, ölüm yildönümünde kabirleri basinda anildi.

Saimbeyli'de Üzerlerine Kaya Düsüp Ölen Ögretmenler Mezari Basinda Anildi
Adana’nin Saimbeyli ilçesinde 6 Nisan 2023 tarihinde görev yaptiklari okuldan Feke ilçesine dönerken heyelan nedeniyle üzerine kaya devrilen otomobilde vefat eden ögretmenler Dilek Altiparmak, Ümmühan Dilbirin, Rahime Topak ve Pinar Kiliç bugün vefatlarinin yil dönümünde kabirleri basinda anildi. Ögretmen Pinar Kiliç’in esi Muhammed Ali Kiliç ve annesiyle birlikte kabir basindaydi.

Esinin ögrencilere olan sevgisini ve hatirasini yasatmak için akil ve zeka oyunlari sinifi kurduklarini kaydeden Muhammed Ali Kiliç, “Sevdiklerimizi özlüyoruz. Bugün bizim için zor bir gün, acimiz dün gibi. Bizi ayakta tutan onun ögrencileri. Onun yarim kalan hayallerini gerçeklestirmek için kendimizi adadik. Bir kez daha basimiz sag olsun” dedi.

Gelinini çok özledigini kaydeden Hacer Kiliç ise, "Kizimi dualarla aniyorum. Bizim için acinin tarifi yok. Çok özlüyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun kizimin. Acimiz büyük" diye konustu.

Kaynak: İHA