Karadeniz Baglanti Noktasinda Trafik Akici Olarak Saglaniyor

Istanbul’u Karadeniz’e baglayan ve 21 ilin geçis noktasi olan Karabük’ün Kemikli Rampalari’nda bayram trafigi akici bir sekilde saglaniyor.

Karadeniz Baglanti Noktasinda Trafik Akici Olarak Saglaniyor
9 günlük Ramazan Bayrami tatili için memleketlerine gitmek isteyenlerin yolculugu basladi.

Istanbul’un Karadeniz’e baglantisinin saglandigi Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli rampalarinda trafik akici olarak saglaniyor.

Il Emniyet Müdürlügü Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügü personelleri de herhangi bir olumsuzluga karsi trafik denetimlerini artirdi. Trafik polisleri, durduklari sürücülere emniyet kemeri ve hiz noktasinda uyarilarda bulunuyor.

Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürü Mustafa Bozkurt, Kemikli Rampalari’nin Istanbul’u Karadeniz’e baglayan önemli bir geçit oldugunu belirtti.

Her bayramda oldugu gibi bu bayramda da yogun bir sekilde trafik akisinin saglandigini ifade eden Bozkurt, “Karabük il Emniyet Müdürlügü olarak ekip ve personel sayimizi artirarak tedbirlerimizi almis bulunmaktayiz. 5 farkli noktada denetimlerimiz devam ediyor. Bölge Trafik Denetleme Müdürlügümüzün önünde bulunan yasam tüneline kontrollü bir sekilde alinan sürücülere ’yasam için kisa bir mola’ diyerek vatandaslarimiza emniyet kemeri ve hiz kurallarinin önemini anlatiyoruz ve bu kurallarin uyulmamasi dahilinde yasanabilecek olumsuzluklari anlatmaya çalisiyoruz. Yine ekiplerimiz güzergahlarda otobüs denetimlerini gerçeklestiriyorlar. Otobüs denetimlerinde yolculari tek tek emniyet kemeri konusunda uyariyoruz. Radar ekiplerimiz ayni sekilde 7 gün 24 saat esasina göre çalismalarina devam ediyor” diye konustu.

Il Emniyet Müdürlügü ekipleri olarak tedbirlerin bayram boyunca devam edecegini aktaran Bozkurt, “Vatandaslarimizin memleketi evlerine sag salim bir sekilde ulasmalari için personelimize birlikte sürekli güzergahlar da olacagiz. Simdiden vatandaslarimizin Ramazan bayramini kutluyoruz. Lütfen emniyet kemerlerini taksinlar” dedi.

Kaynak: İHA