Gümüshane Belediye Baskani Seçilen Baser, Mazbatasini Alarak Makamina Oturdu

Gümüshane’de 31 Mart’ta Belediye Baskanligi seçimlerini kazanan MHP’li Vedat Soner Baser, mazbatasini alarak Belediye Baskanligi makamina oturdu.

Gümüshane Belediye Baskani Seçilen Baser, Mazbatasini Alarak Makamina Oturdu
31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde Gümüshane Belediye Baskani seçilen Vedat Soner Baser beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Musa Küçük, Il Baskani Mete Kaya, MHP’li ilçe ve belde belediye baskanlari ve partililerle birlikte Gümüshane Adliyesi’ne giderek mazbatasini aldi. Burada konusan Milliyetçi Hareket Partisi Gümüshane Milletvekili Musa Küçük, “Seçim gecesini sandiklarin açilmasiyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Vedat Soner Baser’in zaferiyle sonuçlandirdik. Allah hepinizden razi olsun. Seçimler bittikten sonra ittifakimizin ortagi AK Parti hukuki haklarini kullanarak itirazlarda bulundu. Bu itirazlar da sonuçlandi. Çok sükür bugün itibariyle Vedat Soner Baser Gümüshane Belediye Baskani olarak seçildi, Gümüshane’de artik sehirde yeni bir dönem basliyor” dedi.



“Bir devir kapandi, yeni bir devir basladi”

Mazbatanin alinmasinin ardindan Belediye Baskani Vedat Soner Baser ve beraberindeki kalabalik konvoylarla Gümüshane Belediyesi önüne gitti. Belediye binasi önünden kesilen kurban ve edilen dualarin ardindan konusan Baser, “100 günü asan bir seçim kampanyasinin sonunda bugün mazbatamizi aldik. Rakiplerimiz hukuki haklarini kullandilar. Bugün hukuki sonuç gerçeklesti ve mazbatamizi aldik. Artik bir devir kapandi, yeni bir devir basladi.

Tertemiz bir sayfa açtik. Herkes rahatladi. Kimse kendini sikintida hissetmiyor. Bizlerin yönetecegi belediyede kimse isiyle asiyla asla ve asla tehdit edilmeyecek. Sehre huzuru ve barisi yeniden getirecegiz” diye konustu.

Konusmanin ardindan Gümüshane Belediyesi binasina giren Baskan Baser’i Belediye Baskan Yardimcilari Kubilay Bozalan ve Mustafa Demir ile birlikte sube müdürleri kapida karsiladi. Karsilamanin devaminda baskanlik makamina çikarak koltuga oturan Baskan Baser, burada tebrikleri kabul etti.
Kaynak: İHA