Baskan Mandalinci, Milli Yüzücü Türkoglu Ile Görüstü Ziyaret

Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, Yeni Zelanda’dan Bodrum’a dönüs yapan Açik Su Yüzücüsü Aysu Türkoglu’nu evinde ziyaret etti.

Baskan Mandalinci, Milli Yüzücü Türkoglu Ile Görüstü Ziyaret


Mans Denizi ve Kuzey Kanali’nin ardindan Yeni Zelanda’daki Cook Bogazi geçisini basariyla bitiren ve Oceans Seven’in üç parkurunu tamamlayan Aysu Türkoglu memleketine döndü. Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci ile esi Sezil Tamer Mandalinci, Türkoglu’nun ailesi ve sevenleri tarafindan evinde düzenlenen karsilama organizasyonuna katildi.



Belediye Baskani Tamer Mandalinci, ziyarette çocuklar ve gençlerin daha iyi imkanlarda spor yapabilmelerini saglamak amaciyla belediye olarak Bodrum’a yeni tesisler kazandiracaklarini belirtirken, “Hem Bodrum Belediyesi hem Türkiye olarak Aysu’nun basarisiyla gurur duyuyoruz. Basarilarinin taçlanarak, artarak devam edecegini biliyor, kendisine çok güveniyoruz” dedi.



Baskan Mandalinci, konusmasinin sonunda Bodrum’da yapacaklari islerle sporculara örnek bir belediyecilik anlayisiyla hizmet vereceklerini vurguladi. Aysu Türkoglu’nun da yetistirecegi gençlerle beraber Bodrum’un yeni sporcularini dünya klasmaninda göreceklerini ve bundan dolayi son derece mutlu olduklarini söyledi.



Bodrum’da yüzme, yelken gibi sporlarinin oldukça fazla ve basari oranlarinin da yüksek oldugunu söyleyen Aysu Türkoglu, Bodrum’daki, Türkiye’deki gençlere örnek olabilmekten mutluluk duydugunu belirtti.

Kaynak: İHA