Baskan Dal Açiklamasi 'Kollari Sivadik, Simdi Çalisma Zamani '

Antalya’nin Dösemealti Belediye Baskani Menderes Dal, halkla bulusma etkinliginde Dösemealti halkina tesekkür ederek, “Mazbatamizi aldik, kollari sivadik, simdi ise çalisma zamani” dedi.

Baskan Dal Açiklamasi 'Kollari Sivadik, Simdi Çalisma Zamani '
Antalya’da Dösemealti Belediye Baskanligi’ni kazanan Menderes Dal dün gerçeklestirilen mazbata ve devir-teslim törenin ardindan bugün halkla bulusma etkinliginde vatandaslarla bir araya geldi. Dösemealti Belediyesi önündeki Kent Meydani’nda gerçeklestirilen halk bulusmasina yogun ilgi oldu. CHP Antalya Il Baskani Nail Kamaci, Antalya milletvekilleri Aliye Cosar, Cavit Ari ve Sururi Çorabatir, Il Kadin Kollari Baskani Nilüfer Deveci, Konyaalti Ilçe Baskani Demet Gündüz, Dösemealti Ilçe Baskani Veli Çot, il ve ilçe yöneticileri, eski belediye baskanlari ve milletvekilleri ile çok sayida vatandas katildi.

Halkla bulusma etkinligi saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Coskulu kalabaliga seslenen Dösemealti Belediye Baskani Menderes Dal, seçim çalismalari sirasinda emek veren herkese tesekkür etti. Seçimde yaristigi baskan adaylarina da tesekkür eden Baskan Dal, “Ilk günden itibaren bizi bagrina basan ve sevgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Dösemealti halkina yürekten tesekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, mahalle mahalle, kapi kapi ziyaretler gerçeklestiren cefakar kadinlarimiza tesekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum. Kirmizi ceketlilerimize tesekkür ediyorum. Sevgili esime Sefika Dal’a, ogluma ve kizima çok tesekkür ediyorum. Gençlerimize tesekkür ediyorum. Avukatlarimiza çok tesekkür ediyorum. Bize inanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’e, her zaman destek veren Il Baskanim Nail Kamaci’ya, Ilçe Baskanim Veli Çot’a, Antalya Büyüksehir Belediye Baskanim Muhittin Böcek’e, milletvekillerimize ve tüm parti örgütüme tesekkür ediyorum. Adini sayamayacak kadar fazla olan gönüllülerimize ve çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Görünmeyen rakiplerimiz de vardi ama görünen rakiplerime de tesekkür ediyorum” dedi.



"Güveni bosa çikarmayacagiz"

Dösemealti halkina gösterdikleri ilgi ve sevgilerine layik olacaklarini vurgulayan Baskan Menderes Dal, “Bizlere inandiniz, dürüstlügümüze güvendiniz, sizi mahcup etmeyecegiz, güveninizi bosa çikarmayacagiz. Kollari sivadik, simdi çalisma zamani. Bizlere vermis oldugunuz sorumlulugun farkindayiz. Yolumuz uzun. Isimiz elbette kolay degil. Ancak halkimizin destegiyle her türlü zorlugun üstesinden gelecegiz. Sevginize ve ilginize layik olacagiz. 32 mahallemize esit ve nitelikli hizmet için çok çalisacagiz. Tespitlerimizi yaptiktan sonra ihtiyaç duyulan her alanda çalismalarimizi hayata geçirecegiz. Temel belediyecilik hizmetlerinden sosyal hizmetlere, kültür-sanat ve spor projelerine kadar her alanda yapacagimiz çok is var. Kuracagimiz liyakatli kadrolarla projelerimizi tek tek hayata geçirecegiz. ” diye konustu.

Kaynak: İHA