Evden 100 Gram Altin Çalan Kadin Yakalandi

Adana’da bir eve girip 100 gram altin çalan 4 kadindan biri yakalanip, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Evden 100 Gram Altin Çalan Kadin Yakalandi
Olay, 24 Mart günü sabah saat 07.00 siralarinda Seyhan ilçesine bagli Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Sultan G. (39) ve yaninda bulunan 3 kadin yüzlerini esarp ve sapka ile gizleyerek bir apartmanin yangin merdiveninden Ates Can A.’nin (32) evine girdi. Kadinlar evin arka kapisi zorlayarak içeri girdikten sonra yatak odasindaki komodinin çekmesinde bulunan 100 gram altini çaldi. Süpheliler apartmandan ayrilirken güvenlik kameralarina yansidi.

Ates Can A. evine geldiginde ise altinlarinin çalindigini fark edip durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye hirsizlik ve yankesicilik büro amirligi ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polisler güvenlik kameralarini inceleyerek, Sultan G.’nin kimligini tespit etti. Süpheli kadin evine yapilan operasyonla yakaladi. Süphelinin evinde yapilan aramada altin bulunamadi.

Emniyete götürülen Sultan G. ifadesinde, "Görüntülerdeki kisi bana benziyor ancak ben degilim. Hirsizlik yapmadim" diye kendini savundu.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Sultan G. çikarildigi mahkemece tutuklandi. Firari olan 3 kadini ise yakalama çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA