Adana'da Yeniden Seçilen Zeydan Karalar, Mazbatasini Aldi

Adana’da yeniden seçilen ve mazbatasini alan Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, "Ilk yapacagimiz is otogar konusunu meclisten geçirip baslamak" dedi.

Adana'da Yeniden Seçilen Zeydan Karalar, Mazbatasini Aldi
31 Mart Mahalli Idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Adana Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Zeydan Karalar, beraberindekilerle birlikte Adana Adliyesi’nde düzenlenen törenle ilçe seçim kurulundan mazbatasini aldi. Karalar, mazbatasini aldiktan sonra büyüksehir belediyesi tas bina balkonuna çikarak Adanalilara seslendi.

Karalar, AK Parti’li kesimden de ciddi oy aldigini ifade ederek, oy veren tüm siyasi parti mensuplarina tesekkür etti.

"Herkese tesekkür ediyorum"

Karalar, Adana’da 10 belediyenin CHP yönetimine geçtigini belirterek, "Tarih yazmaya devam edecegiz. Ben size söz vermistim. Seyhan Belediye Baskani oldugumda Çukurova CHP’nin kalesi gibiydi artik Seyhan da CHP’nin kalesi. Farkla kazandik. Herkese tesekkür ediyorum. Biz geldigimiz yerde farkimizi, adaletimizi gösteriyoruz. Belediyecilik nasil yapilir herkese gösteriyoruz. Biz de seçimlerde yeniden kazaniyoruz. Simdi ilk kez ikinci kez üst üste seçimi kazanan partiyiz burada. Herkes Yüregir’den endise ediyordu. Bize oy vermeyen Romenlerle, bize oy vermeyen Urfali, Mardinli Araplarla, bize kismen oy veren Balkanlilarla ciddi altyapi çalismalari yaptik. Orada yaptigimiz çalismalarla Yüregir de bizim oldu. Iddiali gördügüm hedefledigim 6 ilçe vardi. Tufanbeyli, Aladag, Pozanti, Karatas biri de Yumurtalik, buralar kesin alacagimiz belediyelerdi, merkezde de Yüregir’di. Sariçam ve Kozan’i elimizden kaçirdik ama bu yeni belediye baskanlari kardeslerimle uyumlu çalisarak sosyal belediyeciligi göstererek geri kalan 6 belediyeyi de sonra insallah alacagiz" diye konustu.



"Ilk yapacagimiz is otogar konusunu meclisten geçirip baslamak"

Adana’ya yeni bir otogari neden yapamadiklari konusuna deginen Karalar, söyle devam etti:

"Ben anlattim sizlere otogari neden yapamadigimizi. 2-2,5 yildir ’mecliste de çogunlugu bize vermemiz lazim’ diye bütün Adana’ya anlattik. Bütün Türkiye’de de Adana’da da artik meclis çogunlugunu da verdiniz. Onun için de bütün Adana’ya tesekkürler. Dolayisiyla bir sikinti kalmadi. Simdi kent meydanindaki problemi hemen çözecegiz. Ilk yapacagimiz is otogar konusunu meclisten geçirip baslamak."
Kaynak: İHA