Baskan Taskin Açiklamasi 'Hizmet Etmek Bizim Için Bir Lütuf Ve Ikram Degil, Hemsehrilerimize Bir Borçtur'

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin ve görevi devreden Osman Güder Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarinda bir araya geldi.

Baskan Taskin Açiklamasi 'Hizmet Etmek Bizim Için Bir Lütuf Ve Ikram Degil, Hemsehrilerimize Bir Borçtur'
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasinda göreve baslayan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin personellerle iftar programinda bir araya geldi. Iftar programina görevi Baskan Taskin’a devreden Osman Güder ve AK Parti Ilçe Baskani Basri Kahveci katildi.

Tüm belediye personellerinin katilimiyla gerçeklesen iftar programinda konusan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Osman baskanima ve ekibine bugüne kadar yapmis olduklari büyük fedakarlik ve hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Onunla beraber yol arkadaslarina, mesai arkadaslarina, sizlere tesekkür ederim. Rabbim bizlere de insallah böyle güzel bir iftarda ayrilmayi nasip etsin. Gönül huzuruyla görevi teslim etmek en büyük bahtiyarlik. Osman baskanim çok zor bir dönemde baskanlik yapti. Maalesef pandemi, Elazig depremi, büyük tufan derken bu bes seneye birçok olay sigdi. Bütün bu dogal afetlere ragmen çok güzel hizmetleri oldu. Bu bir hizmet, bayrak yarisi. Bizler de aldigimiz bu bayragi daha ileri bir seviyeye tasimak için büyük bir gayretin içerisinde olacagiz. Amacimiz halka hizmettir. Biz insanlarin en hayirlisinin insanlara faydali olduguna inaniyorum. Bizler hep birlikte sehrimize, ilçemize hizmet edecegiz. Gözleri kapali, adaletçe, nezaketçe hizmet edecegiz. Hizmet etmek bizim için bir lütuf ve ikram degil, hemsehrilerimize bir borçtur. Borcumuzu nezaketle yerine getirecegiz. Tasarruflu davranacagiz, disiplinli davranacagiz. Disiplin ve tasarruf, nezaket ve adalet bizim belediyedeki vazgeçilmez ilkelerimiz olacak. Birlikte çalisarak Gerçek Belediyecilik, gönül belediyeciligi mührünü Battalgazi’ye hep birlikte vuracagiz” dedi.

Güder: “Baskanimizin Yaninda Hizmet Etmeye Devam Edecegiz”

Battalgazi’nin bölgesinde yasanabilir bir ilçe olabilmesi için tüm personelin elinden gelen çabayi sarf ettigini ifade eden Osman Güder, “Bugün Battalgazi’ye katmis oldugumuz katma degerin esas mimari sizlersiniz. Insallah bundan sonraki süreçte de elinizden gelen gayreti sarf edeceksiniz. Bayram baskanimla Yesilyurt Ilçe Baskani oldugu süreçte belli bir süre beraber çalistik. Ve bugüne kismet ki beraber tekrar çalismayi Yüce Rabbim nasip etti. 2019’dan sonra Battalgazi’ye sizlerin yapmis oldugu hizmetler neticesinde Battalgazi’nin azalan nüfusu artmis oldu. Battalgazi Malatya’nin kalbi. Bundan sonra sizler sahip çikacaksiniz. Battalgazi’yi herkesin tercih ettigi bir ilçe haline hep beraber getirecegiz. Belediye baskanligi görevimiz sona erdi. Ama biz yine baskanimizin yaninda, partimizin emrinde bir nefer olarak Battalgazi’mize, Malatya’miza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti, çabayi sarf edecegiz. Bayram baskanim Battalgazi’yi gerçekten sevk ve idare edebilecek, yasanabilir ilçeler arasina koyabilecek kapasitesi, yetenegi ve her yönüyle donanimi olan bir kardesimiz. Bundan sonra kolayliklar diliyorum. Hakkinizi helal edin. Sizlere olan hakkim varsa helal ediyorum” diye konustu.

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ise, “Bu bir bayrak yarisi. Uzun bir seçim maratonu geçirdik. Bayram Taskin Battalgazi’mizin Malatya’nin destekleriyle yeni belediye baskanimiz oldu. 2019’dan beri Battalgazi’mizi marka ilçe yapma noktasinda gayret gösteren degerli Osman baskanima emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bayram baskanimizin Battalgazi’ye yakisir sekilde sizlerle birlikte bayragi daha yukari tasima noktasinda gayret ve çaba sarf edecegine hiçbir süphemiz yok. Teskilat olarak bizler de 7/24 yanlarinda olup Battalgazi’yi yasanabilir bir ilçe haline getirmek için çaba sarf edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA