Baskan Karalar, Mazbata Ve Devir Teslim Törenlerine Katildi

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalara, Çukurova, Yumurtalik ve Karatas ilçelerinde mazbata törenine katildi.

Baskan Karalar, Mazbata Ve Devir Teslim Törenlerine Katildi
Karalar, Çukurova, Yumurtalik ve Karatas ilçe belediyelerinde düzenlenen mazbata devir teslim törenlerine katildi.

Mitinge dönüsen devir teslim törenlerinde halka hitap eden Baskan Zeydan Karalar, Selahattin Eyyubi, Karacaoglan ve PTT Evleri mahallelerini kapsayan Büyüksehir’in düzenledigi iftar programinda da bölge sakinleriyle bulustu.

Mazbata ve devir teslim törenlerinde toplanan Adanalilara hitap ederek; CHP’li ilçe belediye sayisini artirmak için Adana’nin dört bir yaninda çok çalistiklarini ve önemli hizmetler götürdüklerini anlatan Baskan Zeydan Karalar, çalisirken kesinlikle ayrim yapmadiklarini, hizmeti adaletli, tarafsiz götürdüklerini bildirdi. Bundan sonra daha çok çalismaya ve halka daha fazla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Baskan Zeydan Karalar, “Bu can bu bedende oldugu sürece hemserilerime hizmet edecegim” dedi.

9 ilçe belediye baskanligini alarak tarih yazdiklarini söyleyen Baskan Zeydan Karalar, Çukurova Belediyesi önünde ilçe belediye baskanlari ile birlikte gökyüzüne baris güvercinleri saldi.

Sabah saatlerinde ise; Çukurova, Seyhan, Yüregir, Imamoglu, Yumurtalik, Ceyhan, Karatas, Aladag, Tufanbeyli ilçe belediye baskanlari Baskan Zeydan Karalar’i makaminda ziyaret etti.
Kaynak: İHA