Is Bankasi'ndan KOBI'lere Özel Yeni Bankacilik Ürünü

Is Bankasi, finansman uygulamasi DijiKolay’i hizmete sundu. Uygulama ile isletmelere daha hizli, esnek ve pürüzsüz bir finansman deneyimi sunulmasi hedefleniyor.

Is Bankasi'ndan KOBI'lere Özel Yeni Bankacilik Ürünü
Is Bankasi, KOBI’lerin isletmelerini yönetmek için siklikla kullandigi uygulama ve platformlara entegre olacak sekilde tasarlanan finansman uygulamasi DijiKolay’i hizmete sundu. Yeni bankacilik ürünü ile isletmelere daha hizli, esnek ve pürüzsüz bir finansman deneyimi sunulmasi hedefleniyor.

DijiKolay Finansman ile isletmeler, kullandiklari e-ticaret platformlari ve entegratörleri, ERP ve ön muhasebe uygulamalari, ödeme kurulusu panelleri gibi dijital uygulama veya platformlardan ayrilmadan, ihtiyaç duyduklari anda kendilerine özel sunulan kredi imkanlarindan yararlanabiliyor. Gelismis bir karar motoru tarafindan degerlendirilen basvurular saniyeler içinde sonuçlandiriliyor, firmalar zaman kaybetmeden finansmana erisebiliyor.

Isletmelerin ihtiyaçlarina uygun sekilde özellestirilmis ödeme planlari olusturarak nakit akislarini daha etkin yönetmelerine yardimci olan uygulama, esnek geri ödeme seçenekleri sunuyor. Uygulama içindeki hesaplama araci ile kullanicilar, talep ettikleri krediye iliskin faiz orani, taksit tutari, masraflar, sigorta primi gibi kosullari görüntüleyebiliyor.

Uygulamanin platformlara entegrasyonu, önyüz katmani üzerinden gerçeklestiriliyor. Kullanilan mimari yapi, entegre olunan platform tarafinda herhangi bir degisiklik yapilmasina gerek kalmadan, uygulama içinde özellestirme ve degisiklik yapilmasina imkân taniyor. Bu sayede gelistirme kaynagi sinirli olan firmalar da DijiKolay Finansman’i platformlarina entegre edebiliyor, is ortagi platformlar tarafindan üstlenilmesi gereken bakim maliyetleri en aza indiriliyor.

Online Alisveris Platformu Pazarama, Moka ve KolayBi ile entegrasyonu tamamlanan DijiKolay Finansman’a, bu platformlarin müsteri/kullanici panelleri üzerinden erisim saglaniyor. Ilk etapta yalnizca sahis sirketleri tarafindan kullanilabilen uygulamanin yakin gelecekte tüm KOBI’lerin kullanimina açilmasi planlaniyor.

“Bankacilik hizmetlerini geleneksel kanallarin disindan sunma çalismalarimiz devam ediyor”

Is Bankasi Genel Müdür Yardimcisi Sezgin Lüle, konuya iliskin açiklamasinda, “Her yerde bankacilik vizyonumuz dogrultusunda, bankacilik hizmetlerini geleneksel bankacilik kanallari disindan, yenilikçi bir anlayisla sunma çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Yeni ürünümüz DijiKolay Finansman ile kredi dikeyindeki bazi hizmetlerimizi KOBI’lerin dijitallesmesinde önemli katkisi olan platform ve uygulamalarin içinden sunmaya basliyoruz. Böylece bir yandan ekonomimizin belkemigi KOBI’lerin finansmana erisimini kolaylastirirken, bir yandan da mevcut ve potansiyel is ortaklarimizin müsterilerine ayricalikli hizmet sunmasini sagliyoruz. Ilk olarak Pazarama üzerinden hizmete sundugumuz ürünümüzün, is ortagimiz olan platformlarda müsteri etkilesimini ve memnuniyetini artiracagina ve onlara rakiplerinden farklilasma imkâni verecegine inaniyoruz. KOBI’lerin finansman ihtiyaçlarina daha etkin ve hizli çözümler sunarak is dünyasina deger katmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA