Evladini Öldürmeyen Yilan Sokmasi Anneyi Öldürdü

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde hayvan otlattigi esnada yilan sokmasi sonucu hayatini kaybeden Cennet Inci(60) gözyaslari arasinda topraga verildi. Yasli kadinin oglunun da ayni bölgede yilan saldirisina ugradigi ve 1 aylik tedaviyle sagligina kavustugu ögrenildi.

Evladini Öldürmeyen Yilan Sokmasi Anneyi Öldürdü


Düziçi ilçesinin Gümüs köyünde inek otlatirken, yilan sokmasi sonucu yaralan ve kendi imkanlariyla ana yola çikarak çevredeki vatandaslardan yardimiyla hastaneye kaldirilan 7 çocuk annesi Cennet Inci, hastanede kurtarilamayarak vefat etmisti. Yasli kadinin cenazesi, otopsinin ardindan götürüldügü köyünde topraga verildi.

Hayatini kaybeden Cennet Inci’nin oglunu da ayni bölgede yilan soktugu ve 1 aylik tedavi gördükten sonra sagligina kavustugu ögrenildi.

Yilan sokmasi sonucu hayatini kaybeden Cennet Ince’nin oglunu da ayni yerde yilan tarafindan sokuldugunu söyleyen Gümüs Köyü Muhtari Ramazan Yakut, ’’Köyümüzün Çirislikas Mahallesi’nde bulunan ormanlik alana inek otlatmaya gidiyor yilan sokmasi sonucu kendini ormandan yol kenarina atarak çevredeki vatandaslardan yardim istiyor. Yoldan geçen bir vatandas yardim etmeye gittiginde kendisini yilan soktugunu söylüyor. Yardima gelen vatandas durumu, Ince’nin akrabalarina bildiriyor. Kendi arabalariyla hastaneye götürmeye çalisirken Böcekli beldesinin ilerisinde ambulans karsiliyor bunlari kadini alip hastaneye götürüyorlar orada hayatini kaybediyor. Hayatini kaybeden oglunu da yilan sokmustu ama o kurtulmustu annesi kurtulamadi" dedi.



"Bu kadinin oglunu da yilan sokmustu ayni yerde ama o kurtuldu"

Köylerinde yilan sokma vakalarinin pek yasanmadigini kendi annesini de yilan soktugunu ama kurtuldugunu söyleyen Selver Ince, "Kadin inegini otlatmaya gidiyor, inegini çözerken otlarin arasinda yilan sokmus. Yola çikip yardim istemis bir adam yardima gelmis ona beni yilan soktu demis son sözleri bu olmus. Akrabalarina haber veriyorlar hastaneye götürürken kadinin agzindan köpükler geliyor. Benim annemi de yilan soktu annem beni yilan soktu dedi gittik baktik yilani öldürmüs hemen bacagina turnike yapip hastaneye götürdük orada tedavi gördü iyilesti. Bu kadinin oglunu da yilan sokmustu ayni yerde ama o kurtuldu. Su zamana kadar yilan sokma olayi 3 defa oldu baskada olmadi" dedi.

Kaynak: İHA