Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Kendi Öz Kaynaklarimizla Üretip, Tokat'i Daha Yasanabilir Bir Sehir Yapacagiz'

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu belediye teknik birimi santiyesini ziyaret ederek çalismalar hakkinda yetkililerden bilgiler aldi.

Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Kendi Öz Kaynaklarimizla Üretip, Tokat'i Daha Yasanabilir Bir Sehir Yapacagiz'


Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, belediyenin teknik birimler santiyesini ziyaret etti. Teknik birimlerden sorumlu Belediye Baskan Yardimcisi Hayri Korkmaz ve teknik birim müdürleriyle birlikte santiyesinde devam eden çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, santiye personellerine kolayliklar diledi. Santiye bölgesinde incelemelerde bulunan Baskan Yazicioglu, üretken belediyecilik anlayisiyla belediyenin kendi öz kaynaklari ile Tokat sehrini daha yasanilabilir bir sehir haline getireceklerini vurguladi.

"Üretken belediyecilik anlayisimizla Tokat’imizda yeni degisimlere adim atiyoruz"

Daha yasanilabilir bir sehir için canla basla, durmadan yorulmadan çalisacaklarini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, “Mesaimize teknik birimlerimizi ziyaret ederek basladik. Tokat Belediyesi santiyemizde ekiplerimiz bir yandan gerekli bakim ve onarim çalismalarini sürdürürken bir yandan da sehrimizin ihtiyaçlarini kendi öz imkanlarimizla üretiyoruz. Göreve geldigimiz günden itibaren kendi imkanlarimizla üretmenin güzelliklerini yasamaya basladik. Üretken belediyecilik anlayisimizla Tokat’imizda yeni degisimlere adim atiyoruz. Tokat’imiz için, Tokatli degerli hemsehrilerimiz için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, ayirmadan, ayristirmadan çalismaya devam edecegiz. Emegi geçen bütün mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA