Yalçinkaya, Mazbatasini Almadan Tesekkür Turuna Çikti

Bartin’da resmi olmayan rakamlara göre 22 bin 383 oy alarak Bartin Belediye Baskani seçilen Muhammed Riza Yalçinkaya, mazbatasini bile almadan kendisine destek olan vatandaslara tesekkür turuna çikti. Sokak ortasinda vatandaslar ile bir araya gelen Yalçinkaya, “Bartin halki jübile yapmama müsaade etmedi” dedi.

Yalçinkaya, Mazbatasini Almadan Tesekkür Turuna Çikti
Bartin’da 6 bin 405 oy farkla Belediye Baskani seçilen Muhammed Riza Yalçinkaya, mazbatasini bile almadan kendisine destek veren esnaf ve vatandaslara kostu. Il merkezindeki esnaf ve vatandaslar ile bir araya gelerek tesekkür eden Yalçinkaya, vatandaslar da yogun ilgi gösteriyor. Yalçinkaya’nin etrafini çevreleyen ve kümeler olusturan vatandaslar, Yalçinkaya’yi tebrik ederek, basarili bir dönem geçirmesini temenni ediyor. Sokaktaki kadin, çocuk ve yasli her kesimden insanlarla kucaklasarak, tesekkür eden Yalçinkaya, gazetecilere yaptigi açiklamada, Bartin halkina yeniden hizmet firsati yakalamasi nedeniyle duygu yüklü oldugunu belirtti.

Riza Yalçinkaya, "Çok güzel bir duygu. Gerçekten tekrar Bartin’a belediye baskani olarak seçilip, Bartin halkina hizmet etmenin mutlulugunu yasayacagim için duygu doluyum. Bu görevi tekrar veren Bartin halkina minnet ve sükranlarimi sunuyorum. 1999’da belediye baskani seçildigim günden, bugüne kadar geçen süre içerisinde Bartin halki, bana hep inandi, güvendi. Sandiga gittiginde bana sahip çikti. Bu seçimde de Bartin’in Rizasi’na sahip çikarak, destek ve katkilari ile bir 5 yil daha Bartin’a hizmet etmenin yolunu açti. Ben de bu insanlarin güvenini eksik etmeden, bana sevgisini azaltmadan, 24 saat çalisarak, layik oldugu hizmetleri getirmeye gayret edecegim” dedi.

Gazetecilerin jübile için tarih belirlediniz mi sorusuna ise, “Bartin halki jübileme müsaade etmedi. Bartin halki, ‘Sen daha bize lazimsin. Bu takimda oynayarak, kolektif çalisma örnegi ile bu takima sampiyonluklar kazandiracaksin dedi.

Bartin’a sampiyonluk kazandiracagima inanan Bartin halki, ne zaman bana sandikta ‘artik yeter’ derse, o zamana kadar Bartin için sampiyonluk yolunda kosturmaya devam edecegim” diye konustu.

Yalçinkaya’nin bugün mazbatayi alarak, Belediye Baskanligi koltuga oturacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA