Tekirdag'da Isçi Servisi Askeri Personel Tasiyan Servise Çarpti Açiklamasi 16 Yarali

Tekirdag’in Ergene ilçesinde meydana gelen kazada tekstil fabrikasina isçi tasiyan servis minibüsü askeri personel tasiyan servis aracina çarpti. Kazada toplamda 16 kisi yaralandi.

Tekirdag'da Isçi Servisi Askeri Personel Tasiyan Servise Çarpti Açiklamasi 16 Yarali
Edinilen bilgilere göre kaza, Çorlu - Edirne kara yolu üzeri Ergene ilçesi sinirlari içerisindeki Ulas Mahallesi mevkisinde meydana geldi.

Iddialara göre, bakkallara ekmek götüren Osman C. idaresindeki 59 AFK 425 plakali araç, lastigi yarildigi için emniyet seridinde beklemeye basladi.

Bu sirada ayni istikamete seyreden ve askeri personeli tasiyan Uzman Çavus Yilmaz Dogan yönetimindeki 59 ABN 674 plakali araç, önünde aniden beliren bu araca çarpmadan durdu. Bu iki araca ise bir tekstil fabrikasina isçi tasiyan içerisinde 26 isçinin bulundugu Hikmet A. idaresindeki 59 S 1747 plakali servis minibüsü çarpti. Kazada isçilerden biri, servis minibüsünün ön koltugunda sikisti.

Kaza yerine çok sayida ambulans ve jandarma ekibinin yani sira itfaiye kaza kirim ekibi de sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin sikistigi yerden çikardigi yarali isçi ambulansa alinarak tedavisinin yapilmasi için Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldirildi.

Kazayi hafif siyriklarla atlatan yarali isçilerin olay yerine gelen ambulanslarda ayakta tedavi edildigi kazada, 11’i isçi servisinde 5’i de askeri personel tasiyan araçta olmak üzere toplam 16 kisi yaralandi.

Yaralilar Çorlu Devlet Hastanesinde tedavi altina alinirken kaza ile ilgili baslatilan sorusturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA