Pervari'de Iki Aile Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Siirt’in Pervari ilçesinde iki aile arasinda çikan silahli kavgada 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Pervari'de Iki Aile Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Edinilen bilgilere göre, iki aile arasinda çikan silahli kavgada, Pervari DEVA Partisi Belediye Baskan adayi Ismail Bilen’in kardesi Dündar Bilen, AK Parti Belediye Baskani Tayyar Özcan’in kardesi Lokman Özcan, Mustafa Özcan ve iki yegeni silahla yaralandi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ve çok sayida güvenlik ekibi sevk edildi.

Yaralilardan Özcan’lar ilk müdahalelerinin ardindan Sirnak’a sevk edildi, Bilen ise Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altina alindi. Pervari ilçesinde giris ve çikislar yasaklanirken, olay ile ilgili genis çapli inceleme baslatildi.

Pervari’de sokaga çikma yasagi ilan edildi

Öte yandan Siirt Valiliginden yapilan açiklamada, “Ilimize bagli Pervari ilçe merkezi ve bagli tüm köylerde, 5442 Sayili Il Idaresi Kanunun ilgili maddeleri geregince; 3 Nisan 2024 tarih ve saat 01.00’den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokaga çikma yasagi ilan edilmistir. Söz konusu yasaga vatandaslarimizin uymasi kendi can ve mal güvenlikleri açisindan önem arz etmektedir” denildi.
Kaynak: İHA