Ögrenciler Topladiklari Yardim Malzemelerini Ihtiyaç Sahiplerine Ulastirdi

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde ögrenciler, düzenlenen kampanya çerçevesinde hayirseverlerden toparladiklari yardim malzemelerini koliliyerek ihtiyaç sahiplerine dagitti.

Ögrenciler Topladiklari Yardim Malzemelerini Ihtiyaç Sahiplerine Ulastirdi
Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde 75. Yil Cumhuriyet Yatili Bölge Ortaokulu’nda egitim gören ögrenciler, ögretmenleri koordinasyonunda gerçeklestirilen proje çerçevesinde yardim kampanyasi düzenledi.

Ögrencilerin milli, manevi ve ahlaki yönden yetiserek yardimlasma ve dayanismanin önemi ile paylasma bilincinin olusturulmasi amaciyla düzenlenen proje çerçevesinde Milli Egitim Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Diyanet Isleri Baskanligi arasinda imzalanan “Çevreme Duyarliyim, Degerlerime Sahip Çikiyorum Is Birligi Protokolü (ÇEDES)” çerçevesine “degerler egitimi” verildi.

Proje çerçevesinde düzenlenen yardim kampanyasinda da ögrenciler, ögretmenleri koordinasyonunda hayirseverlerden yardim malzemesi topladi. Ögretmen ve ögrenciler tarafindan koliler haline getirilerek paketlenen yarim malzemeleri, Azdavay Kaymakamligi tarafindan belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulastirildi.
Kaynak: İHA