Küçükçekmece'de Uzun Namlulu Silahlarla Otele Saldiri Açiklamasi Kursunlar Yoldan Geçen Metrobüse Isabet Etti

Küçükçekmece’de kimligi belirsiz kisi veya kisiler E-5 Karayolu yanyol üzerinde bulunan otele uzun namlulu silahlarla ates açti. Onlarca kursunun sikildigi sokakta bazi mermiler içerisinde yolcularin da oldugu seyir halindeki metrobüse isabet etti. Ölü ve yaralinin olmadigi saldirida polis ekipleri süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Küçükçekmece'de Uzun Namlulu Silahlarla Otele Saldiri Açiklamasi Kursunlar Yoldan Geçen Metrobüse Isabet Etti
Saldiri, saat 00.30 siralarinda Küçükçekmece, Yesilova Mahallesi 1. Deger Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre E-5 Karayolu yanyol üzerinde bulunan 4 katli bir otel önüne gelen kimligi belirsiz kisi ya da kisiler, henüz bilinmeyen bir sebeple uzun namlulu silahla ates açti. Açilan ates sonucu kursunlar otelin camina ve dis cephesine isabet ederken bazi kursunlar ise içerisinde yolcularin da oldugu seyir halindeki metrobüsün camlarina isabet etti. Saldiri sonrasi süpheliler olay yerinde kaçti. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi aldi.

Kursunlarin isabet ettigi metrobüste vatandaslar tahliye edildi

Kursunlarin camlarina isabet ettigi metrobüsteki vatandaslar, kisa sürede tahliye edilirken yolcular baska bir metrobüse aktarildi. Sans eseri metrobüste ve otelde kimsenin yaralanmadigi ögrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri otel ve metrobüste incelemelerde bulundu. Yapilan incelemelerde otel ve çevresinde uzun namlulu silaha ait çok sayida bos kovan buldu.

Polis ekipleri, saldiri sonrasi olay yerinden kaçan kisi veya kisileri yakalamak için çalisma baslatti.

Ekiplerin olayla ilgili çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA