Fethi Sekin Sehir Hastanesi Obezite Cerrahisinde Üs Oluyor

Elazig Fethi Sekin Sehir Hastanesi, basarili obezite cerrahisi ameliyatlari ile ülkede adeta bir üs olma yolunda ilerliyor.

Fethi Sekin Sehir Hastanesi Obezite Cerrahisinde Üs Oluyor
Elazig Fethi Sekin Sehir Hastanesi, deneyimli saglik personeli, 5 yildizli otel konforundaki donanimi ve saglik alanindaki son teknolojiye sahip cihazlariyla dünya standartlarinda hizmet veriyor. Bin 38 yatak kapasiteli hastanede, gelisen teknolojinin tüm imkanlari hasta ve hasta yakinlarinin hizmetine sunuluyor. Elazig basta olmak üzere Bingöl, Tunceli, Mus, Malatya, Kahramanmaras ve Hatay ve çevre illerden hasta kabul ederek bölgenin yükünü sirtlayan sehir hastanesi son zamanlarda obezite cerrahisinde de adindan söz ettiriyor. Istanbul, Ankara, Izmir, Kocaeli basta olmak üzere birçok ilden Elazig’a gelen hastalar, basarili obezite cerrahisi ile sagliklarina kavusuyor.

Yaptigi operasyonlar hakkinda bilgi veren Genel Cerrahi Klinigi Uzmani Opr. Dr. Nizamettin Kutluer, “Obezite ile ilgilenen bir doktor olarak su an çok mutluyum. 7-8 yil önce obezite ameliyati nedeniyle gelen iki tane hastam anne ve kiz vardi. Kizimiz dogum sonrasi tekrar kilo almis 7 sene sonra yeniden obezite oldugu için bize basvurdu. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Ameliyatini basarili bir sekilde yaptik. Yine il disindan gelen Aysegül Hanim bizi ve hastanemizi arastirmis ve bu konuda basarili bir yer oldugunuzu duymus, obezite ile ilgili sikintisindan kurtulabilecegini düsünmüs ve gelmis kendisini ameliyatini yaptik. Her sey yolunda. Kisa sürede taburcu etmeyi planliyoruz” dedi.

Obezite ameliyati olan Yaren Kaçmaz, “Istanbul’dan geldim. 17 yasinda çok kilolu bir genç kizdim. Nizamettin Bey sayesinde çok güzel kilolarimi verdim. Daha sonrasinda evlendim, dogum yaptim ve tekrar kilo aldim. Önüne geçemedigim bir alan oldu. Tekrar Nizamettin Bey’e basvurdum. O da sag olsun yardimci oldu. Ayrica safra kesemde tas vardi ayni seansta onu da ameliyat etti. Çok tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Doç. Dr. Mehmet Bugra Bozan, “Melisa Hanim bize Malatya’dan geldi. Kendisi bizim eski bir hastamizin kizi. Annesinden pozitif motivasyon alarak obezitesine çare bulmak için Elazig’a, hastanemize basvurdu. Tüp mide ameliyati yaptik. Bir süre takip ettikten sonra kendisini taburcu edecegiz. Insallah kendisini obeziteden kurtulmus bir sekilde görecegiz" seklinde konustu.

Aysegül Çetin ise, “Ankara’dan geliyorum. Nizamettin Hocamiza obezite ameliyati olmak için Elazig’a geldim. Su anda Fethi Sekin Sehir Hastanesi’ndeyiz, ameliyat basarili geçti. Bendeki belirtiler de o yönde. Çok memnun kaldik. Sartlar çok güzel, konforlu, temiz, ameliyat sonrasi bakimlar da gayet iyi, herkese her sey için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA