Ercan Yavas Açiklamasi '3 Yil Içinde Onlarca Projeyi Tamamlayacagiz'

Antalya Genç Is Insanlari Dernegi (ANTGIAD) Yönetim Kurulu, Antalya Valisi Hulusi Sahin’i ziyaret etti. ANTGIAD’in yeni yönetimi olarak gelistirdikleri onlarca projenin odak noktasinin "kent ekonomisine katki" oldugunu belirten Ercan Yavas, "3 yil içinde onlarca projeyi tamamlayacagiz" dedi.

Ercan Yavas Açiklamasi '3 Yil Içinde Onlarca Projeyi Tamamlayacagiz'
ANTGIAD Yönetim Kurulu, Antalya Valisi Hulusi Sahin’e ziyarette bulundu. Ziyaret esnasinda ANTGIAD Baskani Ercan Yavas, Vali Sahin’e ANTGIAD projelerini içeren bir dosya takdim etti. ANTGIAD’in 3 yilda gerçeklestirmeyi hedefledigi projeleri de Vali Sahin’e anlatan Baskan Ercan Yavas, toplum yararina birçok proje gelistirdiklerini ve projeleri etap etap hayata geçireceklerini dile getirdi.

ANTGIAD’in yeni yönetimi olarak gelistirdikleri onlarca projenin odak noktasinin "kent ekonomisine katki" oldugunu belirten Ercan Yavas, "3 yil içinde onlarca projeyi tamamlayacagiz. Her projenin somut çiktilarini basta Sayin Valimiz olmak üzere kentimizin yöneticileri ile paylasacagiz. Böylece kent ekonomisine dair elimizde en güncel bilgi setleri olusacak. Bu bilgi setlerini temel alarak kentin önemli kamu ve özel kurumlariyla is birlikleri yaparak yeni yeni projeler gelistirecegiz" dedi.

Üniversite-sanayi is birligini de çok önemsediklerini belirten Ercan Yavas, "Kentimizdeki tüm üniversitelerle ortak projeler gelistirecegiz. Akademik bilgi ile is dünyasinin pratiklerini harmanlayarak inovatif fikirler ve projeler üretecegiz" dedi.

Kaynak: İHA