Büyükkiliç; Talas'ta Teravih Namazi Sonrasi Vatandasla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 11 ayin sultani Ramazan’in ruhuna uygun olarak insanlarla bulusmayi ve görüsmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükkiliç, Ramazan’in 23’üncü gecesindeki teravih namazinda, Talas Samancilar Camii cemaati ile bir araya geldi.

Büyükkiliç; Talas'ta Teravih Namazi Sonrasi Vatandasla Bulustu
Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliginin her zaman örneklerini sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, daima makami yerine halkla iç içe olmayi tercih ederken, Ramazan ayini da firsat bilerek bu tercihini sürdürüyor.

Her aksam kentin farkli bir mahallesindeki camide teravih namazini kilan Büyükkiliç’in bu kez adresi Talas Bahçelievler Mahallesi’ndeki Samancilar Camii oldu.

Büyükkiliç’a Ilgi Yogun Oldu

Teravih namazinda Talas Bahçelievler Mahallesi’ndeki Samancilar Camii cemaati ve mahalleliler tarafindan büyük ilgi ile karsilasan Baskan Büyükkiliç, çocuklar basta olmak üzere herkesle ilgilendi, sohbet etti, fotograf çekindi.

Ilçe sakinleri ise Büyükkiliç’a halk ile iç içe olmasindan ve gerçeklestirdigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Ayrica vatandaslar, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini kazanan ve güven tazeleyen Büyükkiliç’a tebriklerini ileterek, yeni dönemde basari temennisinde bulundu.

Baskan Büyükkiliç da, tüm Kayserililere kendisine gösterdigi teveccüh ve ilgiden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA