Baskan Gökhan Yüksel, Iftar Sofrasinda Vatandaslarla Bulustu

Kartal Belediyesi’nin Ramazan ayi dolaysiyla gerçeklestirdigi mahalle iftarinin bu seferki adresi Soganlik Gümüspinar Mahallesi oldu. 31 Mart Pazar günü gerçeklestirilen Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan gerçeklestirilen iftarda Baskan Gökhan Yüksel, orucunu vatandaslarla birlikte açti. Iftar noktasinda vatandaslarla uzun süre sohbet eden Baskan Gökhan Yüksel’e mahalle sakinleri ve çocuklarin ilgisi ise yogun oldu.

Baskan Gökhan Yüksel, Iftar Sofrasinda Vatandaslarla Bulustu


Defneli Caddesi’nde gerçeklestirilen mahalle iftarinda orucunu vatandaslarla ayni sofrada açan Baskan Gökhan Yüksel, iftar saatinde müezzin Vedat Özbas’in okudugu duaya da eslik etti. Bölge halkinin yogun ilgisi ve sevgisi ile karsilasan Kartal Belediye Baskani, iftar boyunca vatandaslarla sik sik sohbet etti. Iftara katilan Kartallilar, belediyenin bu etkinligi düzenleyerek Ramazan ayinda birlik ve beraberlik duygusunu yasatmasindan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Çocuklardan Baskan Yüksel’e yogun ilgi

Vatandaslar, iftarin ardindan Kartal Belediyesi’nin hem çocuklara hem de yetiskinlere yönelik düzenledigi geleneksel Ramazan eglencesine de yogun katilim gösterdi. 7’den 70’e Kartalli etkinliklere katilarak gösterileri takip etti. Iftar yemeginin ardindan Baskan Yüksel, Çankirililar Dernegi’ni de ziyaret etti. Sanatçi Murat Teker’in sahne alarak sarkilarla renk kattigi Ramazan eglencelerinde Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel ile fotograf çektirmek için yarisan minikler, bir yandan da kendileri için kurulan stantlarindan pamuk seker ve patlamis misir alarak geleneksel Ramazan eglencelerinin tadini çikardi.
Kaynak: İHA