1 Nisan Sakasi Sandi, Gerçek Oldugunu Görünce Soke Oldu

Sivas’ta yaptigi tostlar ile ün salan ve sosyal medya paylasimlari ile izlenme rekorlari kiran isletmeci, "Dükkanin yaniyor" diye araninca kendisine 1 Nisan sakasi yapildigini düsündü ancak is yerine gittiginde korkunç gerçekle yüzlesti.

1 Nisan Sakasi Sandi, Gerçek Oldugunu Görünce Soke Oldu
Edinilen bilgiye göre, 1 Nisan günü sabah saat 06.00 sularinda Rasit Yildirim’a ait is yerinde elektrik aksamindan çikan yangin, kisa sürede isletmeyi sardi. Kisa sürede dükkana ciddi oranda hasar veren yangin, bir süre sonra söndü. 1 Nisan sabahi dükkani açmak için gelen personel, dükkanin yandigini görünce durumu Rasit Yildirim’a bildirdi. Ilk basta personelin 1 Nisan sakasi yaptigini düsünen Yildirim, is yerine gidince korkunç gerçekle yüzlesti. Sosyal medya paylasimlari ile izlenme rekorlari kiran "Tostçu Rasit", yaptigi tostlar kadar ziyaretçileriyle de dikkat çekiyordu. Isletme yangindan önce is dünyasindan sanat dünyasina, siyasetçilerden çesitli alanlardaki ünlülere kadar birçok kisinin ugrak yeri olmustu.

“1 Nisan sakasi sandim, nazara geldik”

En kisa sürede is yerinde tadilat baslatan Rasit Yildirim, “31 Mart’ta oyumuzu kullandik, o gün sahura kadar açiktik. Sahur sonrasi temizlik yaparak bütün ekip arkadaslarimizla birlikte evimize gittik. Sabah saat 09.00 siralarinda dükkanimiz açildiginda personelimiz telefonla defalarca aramis. Telefon sessizde oldugu için ulasamamis. Eve gelip ‘Agabey dükkan yandi’ dedi.

Ben de 1 Nisan nedeniyle saka yaptigini düsündüm. Apar topar dükkana geldim, dükkanda ciddi hasar olusmus. Nazara geldik, bundan eminim” dedi.



Elektrik aksamindan çikan yangin su borusu sayesinde söndü

Yanginin kendiliginden söndügünü söyleyen Yildirim, “Ben tesadüfen yukaridan bir su borusu çekmistim. O borunun normalde patlamasina imkân yok. Yukari tavandan bir demir parçasi düsünce boru deliniyor, patliyor ve içerisindeki tazyikli su yangini söndürmüs. Tazyikli su sayesinde diger taraflara siçramadan yangin sona ermis. Zararimiz büyük ama Allah’in izniyle bunun üstesinden gelecegiz. Tostçu Rasit olarak bunun üstesinden gelecegiz. 2 gündür uyumuyoruz, uyumayacagiz, gelen misafirlerimize, dostlarimiza hizmet verecegiz. En kisa zamanda toparlanacagiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA