Baskan Kotan Açiklamasi 'Daha Yasanabilir Bir Konyaalti Için Hep Birlikte Gece Gündüz Demeden Çalisacagiz'

Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, hafta sonu Doyran ve Bahtili mahallelerinde vatandaslarla ve esnafla bulustu. Esnaf ve vatandaslari dinleyen Baskan Kotan, “Daha yasanabilir bir Konyaalti için hep birlikte gece gündüz demeden çalisacagiz” dedi.

Baskan Kotan Açiklamasi 'Daha Yasanabilir Bir Konyaalti Için Hep Birlikte Gece Gündüz Demeden Çalisacagiz'
Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, hafta sonu ilk olarak Doyran Mahallesi’nde vatandaslarla bulustu. Baskan Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaalti Ilçe Baskani Demet Gündüz ile Doyran Mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet Öztürk için düzenlenen mevlit yemegine katildi.

Burada vatandaslarla sohbet eden Baskan Kotan daha sonra Doyran Mahallesi’nde bulunan pazar yerine giderek esnafla ve vatandaslarla sohbet etti.

“Gece gündüz çalisacagiz”

Esnaf ve vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilanan Baskan Kotan, pazar yeri esnafinin ve vatandaslarin sorunlarini ve beklentilerini dinledi. Baskan Kotan, “Ilçemizin kirsal bölgesinden kent merkezine kadar her noktasinda sizlerle beraber olmaya devam edecegiz. Daha yasanabilir bir Konyaalti için hep birlikte gece gündüz demeden çalisacagiz. Sorunlarinizi ve beklentilerinizi elimizden gelen en kisa sürede çözmeye haziriz” diye konustu.

Kaynak: İHA