Karisiyla Kavga Etti, Baldizini Biçakladi Açiklamasi Mahalleli Sokaga Döküldü

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir sahis, karisiyla kavga ettigi sirada araya giren baldizini biçaklayinca mahallede tansiyon yükseldi. Polis, kendi aralarinda kavga eden mahalle sakinlerini ayirabilmek için havaya uyari atesi açti.

Karisiyla Kavga Etti, Baldizini Biçakladi Açiklamasi Mahalleli Sokaga Döküldü
Olay, gece saatlerinde Tavsantepe Mahallesi Tavsantepe Caddesi’ndeki evde meydana geldi. Iddiaya göre, Y.K. isimli sahis karisi ile tartisti. Çiftin arasinda çikan tartisma kisa sürede büyüyerek, kavgaya dönüstü. Öfkelenen Y.K., kavgayi ayirmak için araya giren baldizi E.H’yi biçakladi. Kavga seslerini duyan mahalle sakinleri ise evin önünde kalabaliga sebep oldu. 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasiyla olay yerine saglik ve çok sayida polis ekipleri sevk edildi. Yarali E.H., saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Sehir Hastanesine kaldirildi.

Havaya uyari atesi açildi

Olayin ardindan mahallede tansiyon yükselince adrese takviye ekip istendi. Polis ekipleri kendi aralarinda kavga eden ve gerginlige sebep olan vatandaslara müdahale etti. Mahalle sakinleri uyarilari dikkate almayinca polis tarafindan havaya uyari atesi açildi. Kalabaligin dagilmasinin ardindan zanli Y.K. ise polis ekiplerince gözaltina alindi.

Olaya iliskin sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA