IEÜ Medical Point, Çocuk Sesleriyle Senlendi

Izmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, yillardir destek sagladigi Sevgi Evleri çocuklari için hastane bahçesinde senlik düzenledi. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Vekili Veysi Kubba, “Biz, Medical Point ailesi olarak çocuklarimizin saglikli bir sekilde büyümesine ve gelismesine katkida bulunmaya kararliyiz. Onlarin yaninda olmak ve gelecege umutla bakmalarini saglamak bizim en büyük misyonlarimizdan” dedi.

IEÜ Medical Point, Çocuk Sesleriyle Senlendi
Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Medical Point Hastanesi, yillardir destek sagladigi Sevgi Evleri çocuklarinin eglenceli ve hos vakit geçirmesi için Ço0cuk Senligi düzenledi.

Hastanenin bahçesinde gerçeklesen etkinlige, Sevgi Evleri çocuklarinin yani sira hastane çalisanlarinin çocuklari ve hastaneye tedavi için gelen hastalarin çocuklari da katildi.

Sisme oyuncaklarin kuruldugu, Bubble Show’un yer aldigi senlikte çocuklar boyama yaparak, maskotlarla eglenceli oyunlar oynadi. Izmir Itfaiyesi Çocuk Kulübü’nün kurdugu su parkurunda da, çocuklar minik itfaiyeci olma sansi yakaladi. Itfaiye kostümleri giyerek, itfaiye hortumu kullanan çocuklar parkura yogun ilgi gösterdi.

"Her türlü destege kararliyiz"

Düzenlenen senlige katilan ve çocuklarla tek tek ilgilenen Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Vekili Veysi Kubba, saglikli yetisen çocuklarin, saglikli toplumlar olusturacagini ifade ederek, “Bugünün çocuk ve gençleri yarinin doktorlari, hemsireleri saglik çalisanlari olacak. Biz Medical Point Ailesi olarak, onlarin yaninda olmak ve saglikli bir gelecek için gereken her türlü destegi saglamak için kararliyiz. Bu dogrultuda, tüm çabamiz onlari korumak ve desteklemek için. Çocuklarimizin neselerine ortak oldugumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA