Adiyaman'da, Sehit Polisler Için Tören Düzenlendi

Adiyaman’da bir polis memuru tarafindan açilan ates sonucu sehit olan Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül ve Asayis Sube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adiyaman’da tören düzenlendi.

Adiyaman'da, Sehit Polisler Için Tören Düzenlendi
Adiyaman Altinsehir Sehit Ahmet yildirim polis Merkezinde polis memuru S.U.S. tarafindan açilan ates ile sehit olan Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül ve Asayis Sube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adiyaman Il Emniyet Müdürlügü Özel Harekat Sube Müdürlügü bahçesinde tören düzenlendi.

Gerçeklestirilen tören sonrasi evli olan Sivas dogumlu Asayis Sube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi Istanbul’a, evli ve 2 çocuk babasi olan Kahramanmaras dogumlu Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi.

Cenaze törenine Içisleri Bakan Yardimcisi Münir Karaloglu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyildiz, Vali Osman Varol, Belediye Baskani Abdurrahman Tutdere, Il protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayida kisi katilirken, sehitlerin yakinlari ve meslektaslari gözyaslarina boguldu.

Olay bir önceki gün aksam Altinsehir Sehit Ahmet Yildirim Polis Merkezinde meydana gelmis, polis memuru S.U.S., beylik tabancasiyla Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül ve Asayis Sube Ekipler Amiri Gökhan Özer’e ates açarak sehit etmisti.

S.U.Ü., ise burada bulunan diger polis ekiplerinin bacagina ates etmesi sonucu yaralanmis ve etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldirilmisti.
Kaynak: İHA