Kartal'da Satranç Turnuvasinda Hamleler Yaristi

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu isbirligi ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen satranç turnuvasi basladi. Turnuvaya yaklasik 300 ögrenci katilirken, hamleler kiyasiya yaristi.

Kartal'da Satranç Turnuvasinda Hamleler Yaristi
Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne bagli olarak hizmet veren Sanat Akademisi, Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye Satranç Federasyonu Istanbul Il Temsilciligi ve Türkiye Satranç Federasyonu Kartal Ilçe Temsilciligi is birligi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen satranç turnuvasi kiyasiya bir rekabete sahne oldu. Ailelerin ve çocuk sporcularin büyük ilgi gösterdigi turnuvanin açilisini Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Uçar yapti.

“Milli bayramlar onurumuzdur”

Satranç turnuvasinin açilisinda konusan Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Uçar, “Milli bayramlar onurumuzdur. Kartal Belediyesi olarak bütün milli bayramlarimizda birçok aktiviteler gerçeklestiriyoruz. Bu etkinlikler arasinda olmazsa olmazlardan biri olan da satranç turnuvalarimiz. Bugün de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz adina gençlerimizle bir araya geldik. Geleneksel olarak rutini devam ettiriyoruz. Insallah bunu daha da gelistirerek devam ettirecegiz. Bu turnuvada bizim en büyük paydasimiz Satranç Federasyonu. Ben onlara da ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA