Fatih'te Sevgili Cinayeti Açiklamasi Tartistigi Erkek Arkadasini Biçakla Öldürdü

Fatih’te Zehra Taskan isimli kadin, sevgilisi oldugu ögrenilen Firat Kalburcuoglu’nu, tartisma sirasinda biçakla yaraladi. Hastaneye kaldirilan Kalburcuoglu hayatini kaybederken olay sonrasi Zehra Taskan polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Fatih'te Sevgili Cinayeti Açiklamasi Tartistigi Erkek Arkadasini Biçakla Öldürdü
Olay, önceki gün gece Fatih Seyid Ömer Mahallesi Miralay Hasan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra Taskan, ayni evde yasadigi erkek arkadasi Firat Kalburcuoglu ile tartismaya basladi.

Tartisma bir süre sonra sokaga tasindi. Iddiaya göre, Kalburcuoglu tartisma esnasinda kiz arkadasi Zehra Taskan’a küfür etti.

Bunun üzerine Taskan, elindeki biçakla erkek arkadasi Kalburcuoglu’nu yaraladi. Sokakta bagrisma seslerini duyan komsulari ise durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar sonrasi olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali Kalburcuoglu hastaneye kaldirilirken yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtartilamayarak hayatini kaybetti. Polis ekipleri ise konuya iliskin çalisma baslatirken Taskan’i gözaltina aldi. Taskan emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Ben seslerin devamli parktan gelen ses oldugunu düsündüm”

Olayi gören Hasan Demir, “Oglum disarida siparisteydi ben de içerideydim. O sirada bir ses geldi. Ben seslerin devamli parktan gelen ses oldugunu düsündüm. Aradan 15 - 20 dakika geçtikten sonra bir baktim iki kadin dükkana girdiler. Içeri giren bir kadin ’amca kapiyi kapat bir kadin birisini biçaklamis yerde yatiyor. Kadin elindeki biçak ile saga sola saldiriyor’ dedi.

Oturun dedim sonra ambulans, olay yeri inceleme ve polis ekipleri geldi” dedi.



“Kadinin elinde biçak vardi beni birakin diye tehdit ediyordu”

Yarali Kalburcuoglu’na müdahale yapan bir kadin, “Kan oluk gibi akmaya basladi.

o anda ciddi bir yaralanma oldugunu düsündüm. Ben tampon yapmak için indim. Asagi geldigimde kadin çiglik atiyordu. Kadina nerenizden yaralandiniz diye sordum. O sarhostu dedigini çok anlamadim. Baska bir kadin bu degil biçaklanan bu adam dedi.

Adam yerde yatiyordu. Kemer alip, damarina bagladim. Damarina gittigini anladim. Kadinin elinde biçak vardi beni birakin diye tehdit ediyordu. Birakin ölüyor mu, ölsün mü diyordu anlamadim. O anda kadinin ne dedigini anlamiyordum. Ikisi de alkollüydü ben görmedim. Kadini polise ben söyledim kimse sesini çikarmiyor. Kadinin vurdugunu onlarda biliyorlar. Onlar bana kadin vurdu dediler. Kadin bize de biçak çekip, birakin dedi.

Ben polise kadinin cebinde biçak oldugunu söyledim. O esnada kadin beni tehdit etti. Ben insanlik görevimi yaptim. Ben geldigimde adamin nabzini kontrol ettim, nabzi yavasti. Adamin nabzi 5 dakika sonra daha çok zayiflamaya basladi.

Olayin zanlisini ben gösterdim, söyledim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA