Beykoz Tokatköy'de Sebeke Suyundaki Koku Vatandasi Tedirgin Ettirdi

Beykoz Tokatköy’de yaklasik iki gündür musluklardan akan ISKI’ye ait sebeke suyundan lagim kokusuna benzer agir koku geldigini öne süren vatandaslar, tedirgin olduklarini ifade ederek yetkililerden herhangi bir uyari yapilmadigi gerekçesiyle sitem etti.

Beykoz Tokatköy'de Sebeke Suyundaki Koku Vatandasi Tedirgin Ettirdi
Beykoz Tokatköy’de yaklasik iki gündür çesmelerden akan sularda lagim kokusuna benzer bir kokunun geldigi iddia edildi. Benzer sikayetlerin duyulmasi halk arasinda büyük panige neden oldu. Birçok vatandas kullandiklari ISKI’ye ait sebeke suyundan lagim kokusuna benzer agir bir kokunun geldigini ileri sürerek, hiçbir sekilde haber verilmedigini ve ihtiyaçlarini marketten aldiklari sularla karsiladiklarini söyledi.



"Kimse bilgi vermedi"

Esnaf Kenan Kalay, "Bu durumdan herkes sikayetçi. Insanlarin elinde olmayan bir sey. Bunu anonsla insanlara bildirmeleri lazimdi. Insanlar birbirlerini uyardi. Birkaç gün bu sularin böyle oldugunu söylemeleri lazimdi. Insanlar ’bu suyu kullanalim mi’ diye tedirgin. Kimse bilgi vermedi. Bu insanlar bilgiyi nereden alsin. Biz neye göre, kime göre hareket edecegiz?" dedi.

Kaynak: İHA