Baskan Büyükkiliç, Pinarbasi Esnafi Ve Ilçe Sakinleriyle Kucaklasti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Pinarbasi ile ziyaretleri kapsaminda, esnaf ve vatandaslarla kucaklasirken, Cumhur Ittifaki ortagi Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Pinarbasi Ilçe Baskanligi’ni da ziyaret etti.

Baskan Büyükkiliç, Pinarbasi Esnafi Ve Ilçe Sakinleriyle Kucaklasti
Yeni hizmet döneminde de merkez ve kirsal ilçe ziyaretlerini hiz kesmeden sürdüren Baskan Büyükkiliç Pinarbasi ilçesi ziyaretinde MHP Pinarbasi Ilçe Teskilati üyeleri ile bir araya geldi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a MHP Pinarbasi Ilçe Baskanligi ziyaretinde AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Cumhur Ittifaki ortagi Pinarbasi Belediye Baskani Adayi Menduh Uzunluoglu eslik etti. Baskan Büyükkiliç’i ve beraberindeki heyeti ilçe baskanligi önünde MHP Pinarbasi Ilçe Baskani Kadir Akbas ve partililer karsilarken Büyükkiliç, teskilatta partililerle sicak ve samimi bir ortamda sohbet etti.

Ziyareti degerlendiren Büyükkiliç, “AK Parti Kayseri Il Baskanimiz Fatih Üzüm ve gerçek belediyecilik hizmeti için, sevdasi olan Pinarbasi’na büyük bir askla çalisan Cumhur Ittifaki Pinarbasi Belediye Baskan adayimiz Menduh Uzunluoglu ile birlikte MHP Pinarbasi Ilçe Baskanligi’ni ziyaret ederek, teskilatimiza kolayliklar diledik” dedi.

MHP Pinarbasi Ilçe Baskani Kadir Akbas da nazik ziyaretlerinin yani sira hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe ziyareti kapsaminda esnaf ve vatandasla kucaklasti. Esnaf ziyaretinde hayirli ve bereketli isler temennisinde bulunan Baskan Büyükkiliç, vatandaslarla da bir araya geldi. Esnaf dükkânlarini tek tek ziyaret eden Büyükkiliç, mahalle esnafina hayirli isler temennisini ileterek taleplerini sordu. Ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Büyükkiliç, çocuklar ve gençler basta olmak üzere vatandaslarla yakindan ilgilenerek, hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ilçe sakinleri ve esnafin sicak ve samimi ilgisiyle karsilasan Büyükkiliç, insani yasat ki devlet yasasin felsefesiyle hizmetlerin sürecegini vurgulayarak, bir aile anlayisi ve dayanisma içinde çalismalara devam edeceklerini söyledi.

Pinarbasi ilçe sakinleri de ilgi, alakasi ve hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA